• 31ats.

    Ar galiu buti nescia, jei nestumo testas rodo viena blyskia juostele?

    As labai noriu vaikelio. dariausi nt rapipreg iskart parode vaiduokliuka. kita diena pasidariau kita, bet antra juostele isryskejo tik po keliu val. dar po keliu dienu pabandziau rapipreg, vel vaiduokliukas, bet pilvo apacia labai maudzia..kaip pries mmm, bet ju dar neturetu but... Mano ciklas nereguliarus, bet zinau, kad ne laikas, tik menesio gale..o gal net kito pradzioj. Uzvakar ant maikes pastebejau slapia demele 2 kartus. tai kazkoks skystis is spenelio...o siandien nt parode neigiama. Kodel taip?

    sauleleNėštumo planavimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Jai kas neramu nueik pas savo ginekologe ji tikrai turėtu išsklaidyti visus neramumus.

    mamyciuke

  2. 3

    geriausias variantas tai pasirodyti ginekologei ir jau tada zinosi ar laukiesi ar ne! bet laikysiu kumstukus! parasyk kaip seksis! o jei labai nekantri pasidaryk dar karta nestumo testa bet kitos firmos gal tada jau parodys normalu nestuma!

    cindy

  3. 3

    gali buti kad dar negali normaliai nustatyti tavo nestumo jei jis yra.man irgi poredo kad yra abet kita diena kaip dariaus parode kad nera.bet pamegink po 2-3dienu ir tada suzinosi tikrai.

    deimantina

  4. 3

    manau turetum pamegint dar po keliu dienu

    sheelsi

  5. 2

    dar patarciau palaukti,man irgi labai skaudedavo pilvo apacia,nors tada dar nezinojau kad laukiuosi:)pasidaryk testa po kokiu 2 sav ir tada jei jokiu rezultatu nueik pas ginekologe;)

    Doviliuke

  6. 2

    o pati krutine kaip? nepadidejus? neskauda?

    kristale

  7. 2

    nu va saunuole :) taip jau seniai rekejo.. ir nereikes speliot :) laikysiu kumscius kad lauktumeis maziuko :) sekmes

    kristale

  8. 2

    vietoj taves as nespeliociau o ryt nueiciau pas gyd, ir viskas isaisketu.. as abejoju kad jau tau pasirodytu priespienis.. nes jei testas nerodo nestumo, pienukas begt negali.. nes bent jau man priespienis pasiode apie 5men nestumo.. tai va.. jei butu pas tave pienukas jau testas tikrai parodytu nestuma..gali pirma kart aapsirikt, bet tik ne 2 kart..

    kristale

  9. 2

    gali buti kad laukiesi,nes man panasiai buvo kai laukiausiu pirmojo dziaugsmelio,ir maude pilvo apacia kaip per menesines:) na pasidaryk po keletos dieneliu testa ir pamatysi kad laukiesi :)

    masiniuke

  10. 2

    kiek tau metu saulele? as tai nemanau kad tu nescia.. kai veluos men tada gal nueik pas gyd.. pvz as pirma kart girdziu toki kaip "rapipreg" gal pasirodysiu tamsuole, bet taip jau yra :D na o jei laukiesi tai testas turetu anksciau ar veliau parodyti, na o jei isvis nekantrauji suzinot nueik pas gyd, ten i maksty ikisa toki daigta :) pamatys iskart..

    kristale