Atsakymai

  1. 3

    mes neturim akvariumo,bet musu draugai turi.tai kai tik ateinam i svecius,puola prie to akvariumo,bando pagaut per stikla,ziuri ka jos ten daro :)))

    redusis

  2. 3

    akvariuma turime jau gal metus laiko pirkome is firmines parduotuves is kurios perkam ir zuvytes ir kitas reikmenis skirtam akvariumui. dukryte kaip tik pabunda ir atbegus i kambary iskarto pamaitina zuvytes,o siaip tai pasiziuri ka jos daro kokia 5min ir vel bega zaisti :)))

    deimantina

  3. 2

    turim jau pora metu,pirkom is firmines parduotuves,ten ir zuvytes pirkom,na dar manoji maza,tai negaliu nieko pasakyti kaip reaguos i akvariuma

    Indruleeeee

  4. 2

    Akvariumas yra labai gerai, kadangi jis ramina, atpalaiduoja.

    lina686

  5. 2

    mes turim akvariuma,gavom dovanu:))))))mazajai tai labai patinka,jei sviesa neijungta akvariume,atbega ijungia,pabarskina i stkla,kad zuvytes atkreiptu demesi i ja :))))))o ir man labai patinka ziuret i akvariuma,stebint zuvytes labai ramina,galeciau jas stebeti istisas valandas:)))))

    staponkute

  6. 2

    kokios firmos net nepasakysiu,bet pirkom veterinarijos parduotuveje:))mano maziuke dar labai mazyte,bet demesi jau atkreipia,nes labai graziai sviecia...bet kai atvaziuoja draugai su vaikais tai ju pagrindinis uzsiemimas ziureti i akvariuma:))kiekviena karta skaiciuoja zuveles:))tai geras daiktas tiek suaugusiems tiek vaikams atsipalaiduot:)

    aurika

  7. 2

    mes jau daug metu turim didesni akvariuma,pirkom is firmines parduotuves viska,o vaikui labai patinka,prieina ramiai ziuri kokias 10 minuciu labai ramina nervus ir patys daznai atsigule ziurim:)

    dzionike

  8. 1

    mano mergytei tai labai patinka akvariumas, turime namie, bet teko y miegamaji isnest, nes labai lenda prie jo, stikla su delniukais atsistojusi dauzo, ir krykstauja :)

    Lulu

  9. 1

    Mes turim akvariumą. Užsisakinėjom Vilniuje pagal spec. užsakymą, nes mūsų nestandartinio išmatavimo. Dukrytei 10 mėn., bet nepasakyčiau kad jau labai dominsi juo. Pažiūri kokias 5 min, ir viskas, dar pabando paliesti, bet kai nesigauna jai nebeįdomu. Mums su vyru įdomiau žiūrėti ką jos veikia, kaip jos viena kitą gaudo ir t.t.

    Irma

  10. 1

    is pradziu labai norejo,dar jau atsibodo. dabar zuvytemis dziaugiasi ir rupinasi mama.

    Anonimas