• 15ats.

    Traiskanoja kudikio akyte. Kaip gydyti?

    Nuo gimimo mums traskanoja akyte, ramuneles nepadejo, ejom pas gydytoja israse vaistuku tam kart padejo, po menesio vel pradejo traiskanoti. Akyte pastoviai slapia, bega asarytes. Gal yra mamyciu susidurusiu su tokia problema?

    jurgituxKūdikio sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mums traiskanojo akyte apie menesi tai as valiau su virintu vandeneliu ir vatuke ir praejo! kaip lanun sake tik butina valyti is isores i vidu nes jei valai atvirksciai jos vel uzsikrecia!

    cindy

  2. 2

    Dar galit pabandyti masažiuką padaryti. Akytės kampą ties nosim paspausti. Rekomenduojama 3-4 kartus dienoj po 10 paspaudimų, bet manau,kad galima ir rečiau ir mažiau paspaudimų, kaip išeina. Atsipalaiduos latakai ir lengviau nubėgs ašarytė, nesikaups infekcija ir nebebus traiškanų. Stebuklo gal ir nepadarys, bet tikrai nepakenks :)

    almyte7

  3. 2

    as irgi manau kad kelis kart per diena praplauti su virintu vandenuku,o seip su akytem ne juokai,butinai eikit pas gyd

    sheelsi

  4. 2

    Tai bus ašarų laiku problema vėl eikit pas gyditoja.

    mamyciuke

  5. 2

    Gal tai asaru liauku problema. Ka sako gydytoja?
    Be ramuneliu dar yra gerai juodoji arbata. Su tuo tirpaliuku paplaukit akyte, geras antiseptikas.

    Linute39

  6. 1

    nueikit pas akiu gydytoja israsys lasiuku.

    daina

  7. 1

    mums irgi mažoms akytė ašarojo, tai gyd. irgi patarė (kaip jau mamytės rašė) masažuoti akies lataką -kamputį akytės prie nosies - braukiant švaria servetėle arba suvilgyta juodos arbatos nuovire. Gyd. iš karto pasakė, kad ramunėlės netinka (keičiasi metodika:)) ). Tačiau po kiek laiko ašarojimas praėjo (sakė, latakas atsikimšo), bet gavosi užkratas, nes pradėjo traiškanoti. Buvo išrašiusi lašiukų, bet dabar nebežinau kokių, atrodo, receptiniai buvo. Gali pabandyti tuos, kur Irma rašė.

    elegancija

  8. 1

    geriausiai padeda vatyte suslapinus virintu vandenuku arba su ramunelem

    genutester

  9. 1

    Kai mums pradėjo traiškanoti, tai dyg patarė nusipirkti Gentamicin (kainuoja apie 4-5 lt) lašiukų. O prieš lašinant plovėm su ramunėlėm, nepadėjo, o lašiukus kai pradėjom lašinti traiškanojimas išnyko po 2 dienų.

    Irma

  10. 1

    vadinasi vel turit eiti pas gyd. kad kitokiu vaistuku israsytu.

    vestina