Atsakymai

  1. 4

    Kalanetika - žodį, tai pirmą kartą girdžiu, bet pratimai tikrai ne naujove :))) Manau,kad bet kokia mankšta gali padaryti stebuklą, bet reikia valios ir sureguliuoti mitybą :)

    almyte7

  2. 3

    Kalanetika. Galėčiau ginčytis, kad daugelis šį žodį girdite pirmą kartą. Todėl dabar pats tinkamiausias metas sužinoti, ne tik ką jis reiškia, bet ir naudą, kurią galėsite patvirtinti patys. Mes jums paruošėme keliolika kalanetikos pratimų, kuriuos galėsite atlikti savo namuose ir greitai džiaugtis akivaizdžiais laimėjimais.

    Kalanetika - gimnastikos rūšis, siejanti baletą ir rytų jogą. Pavadinimas kilo iš šių pratimų kompleksų įkūrėjos vardo Callan Pinckney. Tai statinių pratimų kompleksas, kada raumenys dirba išsitempimo ir susitraukimo principu. Sąnarių patempimo metu atsiranda statinis krūvis, tada pasiekiamas raumenų didžiausias elastingumas. Tiems, kurie siekia numesti papildomus kilogramus ir sutvirtinti raumenis - reikėtų rinktis būtent šią gimnastikos rūšį.

    Kalanetikos pratimai skirti visoms kūno dalims: pečiams, rankoms, juosmeniui, pilvui, nugarai, klubams, kojoms. Pratimai sudaryti taip, kad vienu metu dirbtų kuo daugiau giliųjų raumenų, t.y. tos raumenų grupės, kurių kasdieninėje veikloje nepriverčiame dirbti. Dėl šios priežasties greitai ima tirpti giliau susikaupę riebalai. Callan tvirtina, kad viena valanda kalanetikos užsiėmimų prilygsta septynioms valandos klasikinės gimnastikos ir net dvidešimt keturioms valandoms aerobikos! Skamba neįtikėtinai, bet geriausias įrodymas - jūsų pačių praktika!

    Kalanetikos poveikis:

    sumažina kūno svorį ir apimtis;
    pagerina medžiagų apykaitą;
    pagerina laikyseną;
    sustiprina raumenis.

    ir čia rasite keletą pratimų: http://www.anonsas.lt/portal/index/article/3410

    Pati dar nebandžiau, bet labai susigundžiau :)) Sako tai tinginukų mankšta :)))

    Irma

  3. 3

    as ir niekada negirdejus apie tokius pratimus!

    cindy

  4. 2

    Nieko ypatinga, tiesiog atskiri pratimai. Kitokie, nei įprasta. Bet kad jau poveikis kažkoks aiškus mbūtų...Tai ne,,,

    Jorkaile

  5. 2

    vienu metu su draugėm lankėm sporto salę, tai kelios draugės buvo pasirinkusios kalanetiką. Šioks toks poveikis buvo, bet kad labai žymiai pasikeistų, nė viena nepastebėjo. Tiesiog pradėjo geriau jaustis ir tiek, kaip ir po kiekvieno kito sporto. O pradėjo "kūsti", kaip viena sakė, tik rimtai suderinus maisto produktus, nevalgant vakare ir aišku, toliau sportuojant.

    elegancija

  6. 2

    dar buvo parašyta, kad net pati Anglijos karalienė daro kalanetikos pratimus, tai manau vertėtų ir mums neatsilikti nuo karalienių :)))

    auvilė

  7. 2

    prieš pora metų kažkokiam žurnale apie tai skaičiau ir buvau labai užsidegusi tuo užsiiminėti, po kelių užsiėmimų tikrai jauti kad tavo kūnas pasidarė ne toks sustabarėjęs, bet ... kaip visada viskam pritrūksta valios ir laiko

    auvilė

  8. 2

    niekas stebuklu nedaro... :) viska galima pasiekti tik savo valia :) kalanetika-bent mano mamai tai nepadejo...

    gedre

  9. 1

    o kokie tie kalanetikos pratimai?

    daina

  10. 1