Atsakymai

  1. 4

    Teko drausminti,nes buvo neįmanoma šaudė tiesiai į žmones,o su mažu vaiku važinėjausi,galvojau ,jei kliūtų į vaiką,tai baigtus tikrai blogai,tai juos sustabdžiau,jų buvo trys apie10-12metų,tai pasakiau,jei dar pamatysiu,juos šaudant į žmones,tikrai baigsis jiems blogai,tai jie prižadėjo nebešaudyti,nors kiek matydavau tai jie šaudydavo ir toliau,tik tiek,jei pamatydavo mane,bėgdavo kuo toliau,matyt tikrai aš jiems baisiai pasirodžiau;-)....

    debesėlis

  2. 3

    na man neteko drausminti.. ir neteko matyt dar kad saudytu, o pirotechnikos galima isigyti parduotuveje, pvz balionu ar kokioj kitoj.. va as savo vyrui nupirkau fejerverkus, tai pyskinsim 6 dieni gimtadienio proga :)

    kristale

  3. 2

    Neteko, bet jai pasitaikytu proga tai tikrai padrausminčiau tokius mažvaikius kurie nesupranta ka daro ir kelia pavoju sau ir aplinkiniams, juk gali patys susižeisti paskui rodo per žinias kad mažametis susižeidė su petarda.

    mamyciuke

  4. 2

    Pas mus dar ramu. Bet bus triuksmo , jau iprasta.
    Niekas ju nedrausmina, nebent patys nukencia, vienaip ar kitaip susizeisdami.

    Linute39

  5. 1
  6. 1

    Siaubingai bijau visu situ sprogdinimu. Pati niekada bombu nesprogdinu, tik saltas ugneles rankoj deginu. Niekada nedrausminau sprogdintoju. Begu nuo ju kuo toliau, kad tik po kojos nenumestu..

    Imbiere

  7. 1

    nera teke..niekada netrukdydavo man tokie dalykai..dbr jaunimas nedrausmingas..iseisi sudrausminti.po to dar ziurek ir langus ismals

    ingrandr

  8. 1

    sudrausminu visada,ypac jei einant pameta po kojomis

    genutester

  9. 1

    pas mus irgi dar ramu. drausminti dar neteko, bet jie nelabai ir kreipia demesi y tas drausmes

    vestina

  10. 1

    straipsdnio pastraipa is interneto -'' Nepilnamečiai už tokius žmonių gąsdinimus negali būti nubausti. Tik jei suaugusieji tokį neklaužadą perduotų policijai, tėvams tektų atsakyti už jų nepriežiūrą.

    Pirmą kartą suaugusieji dėl tokio vaikų elgesio gali būti įspėti, o vėliau – ir bauda iki 200 litų.''

    Idora