Atsakymai

  1. 4

    Taip viriau nuo 5mėn tik grikius dar sumaldavau kad būtų smulkiau ir geriau išvirtu. Manus viriau su mišinuku. grikius pirma pavirdavau ant vandens tada įdėdavau mišinuka, dar skanidavau sviestuku.

    mamyciuke

  2. 2

    virdavau ir duodavau nuo 5.5men .isvyrus grikius dar sumaldavau smulkintuve ir tada duodavau :):):)

    deimantina

  3. 2

    nuo pusės m. pradėjau duoti įvairesnių košių, grikių, ryžių, kvietinių, miežinių, kus kus kruopų ir kt. Virdavau ant vandens, o pakui balindavau arba savo pienu arba mišinuku. Sviestą pradėjau dėti tik nuo 1 m. amžiaus, nes skaičiau, kad pradžioje tokio riebalo vaikučio organizmas neįsisavina ir be to jo jautriam organizmui yra nesveika. Į visas košes pildavau šiek tiek aliejaus, virdama kartais idėdavau obuolį (ryžiai, grikiai). Arba paskui įmaišydavau bananą, tarkuotą obuolį, šaldytų uogų. Pirkau grikius smulkintus (ar grikių miltai vadinasi, neprisimenu). Tokia košė greičiau išverda, būna labai smulki, bet mano mažoji tokios visai nevalgė, todėl teko virti paprastus grikius. Kai juos ilgiau paverdi, jie tampa minkštesni, košė išeina puresnė.
    Jeigu tikrai tau tai yra aktualu, mamanijos receptų skyrelyje yra tema "patiekalai mažiems ir jau paaugusiems vaikučiams", ten gali surasti nemažai įvairių košių receptų.

    elegancija

  4. 2

    pritariu mamyciukaui as taip pat darydavau...o su smulkintuvu sumaldavau ir vaikas labai noriai valgydavo :) kartais manu kosei isvirti pildavau pienuko...liuks :) valge net ausys linko :)

    Pearl

  5. 1

    Viriau nuo 7-8 menesio.Po pirmojo gimtadienio pradejo nebevalgyti

    ruta26

  6. 1

    Kai sulaukė aštuonių pradėjom ragaut. Bet kažkaip nepatiko...

    Jorkaile

  7. 1

    manu dar nedaviau,grikiu beveik nuo 5 men,sumalta kaip tyrele

    daina

  8. 1

    Taip viriau nuo 5 mėn.Viriau grikių dribsnius ir dar po to pradžioj pertrindavau blenderiu.Manus virdavau paprastai tik kiek skystenę košę dar pradžioj padarydavau.Taip pat virdavau ir kitokias košes-avižų,5 grūdų,ryžių,kukurūzų.Tik iki 10 mėn.tokias košes virdavau be pieno,įdėdavau šiek tiek sviestelio.

    Vilmiene

  9. 1

    As pradejau mazdaug nuo 10men koses,bet grikiai jam nepatiko, pradejo valgyt tik metuku,o manus pradejau virtmazdaug pusantru m.

    gitaniux

  10. 1

    grikius duodu nuo 6,5men,po biski vis kiekviena diena vis kita kose,ir valgom dabar viska

    lijana2