• 8ats.

    3 men. vaikas neatsikosti, kaip jam padėti?

    Sveikos, turime tokia didele beda. Musu mazyliui dar tik 3 men. ir pradejom koset. Bet blogiausia tai, kad neatsikoseja, jei buna pavalges ir pradeda koset, tai isvemia viska. Ir, be to, labai nebevalgo,o antibiotikus geria.

    nesvarbuKūdikio sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    nueik i vaistine ir nusipirk sirupuko

    ingrandr

  2. 2

    pabandykit pakvėpuoti garais, bet kai toks mažiukas tai geriausias būdas į vonią prileisti karšto vandens, kad susidarytų garai, dar galima įlašinti eterinio aliejaus arba įpilti arbatžolių ir su vaikučiu pabūti uždarytoje vonioje 10-15 min. Vaikučio nemaudyti, o tik būti ir kvėpuoti. Turėtų palengvinti kvėpavimą. Supratau, kad išrašė ir tepaliuką, tai turėtų padėti. Nereikia norėti greito rezultato. Pabandyk vaistinėje dar pasiklausti, ar galima tokiam mažam tepti (nugarytę, krūtinę, padukus) RESORBANE tepaliuku (kai mano vyresnė, tai aš tepiau), irgi padeda atsikosėti, palengvina kvėpavimą.

    elegancija

  3. 2

    Cia tik daktaryte gali priskirti teisingus vaistus, kad palengvintu atsikosejima.
    3men - dar visai mazylis , neeksperimentuok pati.

    Linute39

  4. 1
  5. 1

    yra sirupukas lengvinantis atsikosejima

    ingrandr

  6. 1

    Butinai nelaukdami kreipkitės pas daktarus juk vaikas toks mažas.

    mamyciuke

  7. 1

    Siaubas, tai nuo kosulio reikejo antibijotiku? Jei tik kosina tai kam tokiam leliukui ju, visa zarnyna svarys. Labai gerai patrynt tepaliuku, na nezinau koks pas jus.Pabandykit deti virta bulve su lupyna sumaigyta per koki ranksluostuka ant krutines, arba pasildyta druska,tik kad nebutu per karsta.

    gitaniux

  8. 1

    tai daktare israse antibiotikus ir kazkoki tepaliuka tept nugarytei ir pedutems,bet nepadeda

    Anonimas