Atsakymai

  1. 2

    visi skirtingai reguoja.bet mano nuomone visai nera cia blogai.kenkti tikrai nekenkia

    deimantina

  2. 2

    manau, jog nieko cia tokio, tik veliau reiketu prisesti daugiau, jei lb daug reikes stoveti, tai kojytems ne kas bus... dabar kai neberukoma kavinese ir baruose labai didelis pliusas... be to jau i pabaiga juk dekretines kai pilvukas didelis ir dirbti nebereikes. o zmoniu ir kalbu bus visokiu, bet kliuva ir del menku dalyku - pvz kai kuriems atrodo kad nestumas tai liga ir apkalba jei mokaisi ar lankai kokius burelius, iseini su draugais, ju nuomone jei nescia, tai turi gulet lovoj. kiti - atvirksciai, mano kad turi iseiti, nuvesti savo embriona i teatrus muziejus ir pan. taigi jei noresi itikti vieniems tai neitiksi kitiems, o jei noresi itikti kitiems, tai neitiksi vieniems ;)

    juliete

  3. 1

    tik aisku tokiai darbuotojai reiketu ir darbo salygas kitokias duoti nei aprukytoje patalpoje sukinetis...dabar juk ne visur leidziama ir rukyti...taip kad jei jau mergina laukiasi tai tegu vadovai ir lengvesnes salygas suteikia :)

    Pearl

  4. 1

    tik aisku tokiai darbuotojai reiketu ir darbo salygas kitokias duoti nei aprukytoje patalpoje sukinetis...dabar juk ne visur leidziama ir rukyti...taip kad jei jau mergina laukiasi tai tegu vadovai ir lengvesnes salygas suteikia :)

    Pearl

  5. 1

    manau bet koks darbas yra darbas o cia pastovei stoveti reikia...bet jei savijauta gera ir pilvelis mazas kodel ne?barmene paprastas zmogus ir nematau tame cia nieko blogo :)

    Pearl

  6. 1

    as manau, kad labai pavojinga jeigu yra rukoma, nes antrinis rukymas yra labaiu kenksmingas negu tiesiog pati mama rukytu.. tad cia pagrindine problema..

    gertruda

  7. 1

    Man tai nenormalu juk barmene visad beveik ant kojų o beto į dekretą kaip katra išeina kai jau matosi pilvukas man tai tikai nekaip atrodytu barmenė ir su pilvu. Nepyk bet geriau jau kitas darbas:( sekmės.

    mamyciuke

  8. 1

    Pati dirbau toje srityje anksčiau. Laimei, šiuo metu, kai esu dekrete, dirbau jau kitame, sėdimame darbe. Barmenės darbas nėra lengvas, nes reikia daug valandų stovėti, nėra kada prisėsti, o tai nelabai gerai tiek būsimai mamytei, tiek kūdikiui. Nuovargis daro savo. Patarčiau kuo daugiau laiko, kiek įmanoma, ilsėtis, nepersitempti, paprašyti šiek tiek padavėjų pagalbos:-)

    lina686

  9. 1

    del aplinkiniu tai kiek zmoniu tiek ir nomoniu, vieni nekreiptu demesio ir jiem butu visiskai normalu, bet atsirastu ir tokiu kurie tikrai y tai sureaguotu ir net apkalbetu. o del kenkimo tai nemanau kad kenkia, yra daug sunkesniu darbu kurie daug labaiu kenkia vaikuciams.

    vestina

  10. 0

    as taip pat dirbau si darba iki 7,5 men.nestumo jokiu problemu nebuvo klienai dar pasidziaugdavo mano pilvuku nebudavo ikyri patarimu duodavo patys patiekalus kartais pasidalindavo atnesus kad nereiktu prie kiekvieno atskirai eit nuovargis budavo radus laisvesne minutele butinai reikia pailset:)

    vikule