Atsakymai

  1. 3

    visai normalus klausimas, kam komentuoti, jeigu neturit ką pasakyti.
    Aš prieš nėštumą irgi nešiojau tokį pat dydį, kaip ir klausimo autorė, o po gimdymo maitinančiom liemenėlę pirkau C dydžio, apimtis nepasikeitė. Vieną pirkau net D dydžio, nors nelabai C nuo D dydžio skyrėsi, bet vienu metu naudojau pieno surinkėjus (plastmasinius), įdedamus į liemenėlę, tai reikėjo didesnio dydžio.

    elegancija

  2. 2

    Mano krutine ir taip nedidele tai pirkau tokia kaip visada..o jei bijai kad reikes didesnes liemeneles ir nenori ismest pinigu,tai palauk kol pagimdysi,ir matysi kokio dydzio reiks,tada nusipirksi:)

    Anonimas

  3. 2

    Įdomus klausimas juk pas kiekviena ji skirtingai pasikeičia pas mane gan nedaug pasikeitė jos dydis, nes ir taip buvo nedidelė.

    mamyciuke

  4. 1

    Kiekvienai individualiai pasikeicia,as pirkau dydziu didesne nei iprastai,ir man kaip tik buvo

    ruta26

  5. 1

    Na čia tikrai kiekvienai individualiai.Vienoms iš viso beveik dydis nepasikeičia,kitoms per 2 ir per 3 dydžius.Asmeniškai mano ir prieš nėštumą krūtinė ne maža buvo,o jau pagimdžius buvo 1 dydžiu didesnė:)

    Vilmiene

  6. 1

    As liemenele pirkau likus porai savaiciu iki termino.
    Visalaik nesiojau 75b,o tuo metu jau man reikejo 80c.Tad tokia ir pirkau.Ir iki siol nesioju.Leliui jau 11 men.

    rimrem

  7. 1

    na idomiai cia nzn net kaip ir atsakyti:)
    as tiesiog visad matuodavausi pries isigydama ir isanksto nieko nepirkau tik savaite iki gimdymo nusipirkau liemenele maitinancioms ir nekilo man tokiu klausimu:)...

    barskute

  8. 1

    nezinau ,bent jau man visad pirkaus tokio kokio ir nesiojau pries nestuma,kai maitinau pirkaus spec lemeneles irgi tokio pat dydzio ,jos tamprios labai todel ir tilptu dydziu didesne krutine

    Milana69