Atsakymai

  1. 3

    zuvis kepta,zuvies misraines,kuciukai,obuoliai,duona,burokeliu misraine,balta misraine,silke pataluos,zuvies kotletai,namie keptas pyragas,kompotas,bulves va ir 12 patiekalu kuciu stalui =))))

    ervijota

  2. 2

    Daug ivairiu misrainiu :pupeliu, burokeliu, troskinti kopustai.Zuvies keleta rusiu, silke. Kisielius ir kuciukai, be abejo.:)

    Linute39

  3. 2

    Na pas mus dažniausiai būna daugiau nei 12 patiekalų:))Ir kasmet vis stengiuosi kažką naujo įtraukti.O šiaip įprastai tai būna:keptas karpis,marinuota žuvis,žuvis padaže,silkė kelių rūšių,grybai,įvairios daržovių mišrainės su aliejumi,marinuotos daržovės,salotos iš atsargų žiemai.Ir būtinai kiekvienais metais pas mus yra kepami pyragėliai su įdarais(kopūstų,grybų,silkės,aguonų,džemo),jau be jų pas mus-ne Kūčios:)))Na ir žinoma kūčiukai,kisielius,riešutai,įvairūs vaisiai.Šiemet dar planuoju pagaminti žuvies drebučiuose.Tai panašiai toks tas mūsų tradicinis Kūčių stalas;)

    Vilmiene

  4. 2

    Lietuvoje gamindavome 12 patiekalu is zuvies,darzoviu,vaisiu,riesutu.Kuciukus kepdavom,aguonu piena gamindavom.Deja,Norvegijoj kiti paprociai ir kiti patiekalai.Kaledoms valgysime kiaulienos sonkauliukus su raugintais kopustais.Ir patiekalu nebus dvylika.

    vilem

  5. 1

    Kuciukai , kisielius ,vynas, salotos, krevetes, zuvyte, silke, grybai , duona , misraines kelios

    Mazute

  6. 1

    Pirmiausia iškepu kūčiukus,išverdu spanguolių kisieliaus,vyras gamina silkės ir žuvies patiekalus,jų tarpe ir cibulynę,darau visokias ten mišraines su aliejumi,grybų patiekalus,sėmeninę,vaisiai,riešutai,medus ir t.t

    debesėlis

  7. 1

    na mes irgi gyvenam norvegijoje kadangi neiseis gryzt namo tai svesim cia ir as pasistengsiu kad per kucias butu 12 lietuvisku valgiu

    norvegija

  8. 1

    Man Kūčios nėra tikros jei ant stalo nėra paplotėlių ir kūčiukų. Stengiamės daryt 12 patiekalų, bet po labai nedaug, nes dažniausia tai būna persivalgymo šventė. Būna po kelias rūšis grybų, silkės, žuvies. Vaisių mišrainė ir daržovių mišrainės, kisielius :))

    Irma

  9. 1

    kuciukai pagrinde,po to silkes,zuvies pateikalai..grybu..vynas zinoma..puncas

    ingrandr

  10. 0

    aguonos,spanguoles,silkes,misraines,kuciukai,karstas vynas,kisielius,salotos,duona,vaisiai,plotkeles

    Anonimas