Atsakymai

  1. 2

    Maciau, ten remontas padarytas. Grazu. Del personalo nezinau,

    Jorkaile

  2. 2

    nesu ten gimdziusi,todel ir negaleciau nieko pasakyti..

    ingrandr

  3. 1

    As irgi girdejau tik gerus atsiliepimus butent apie pogimdybine prieziura.Kad seseles parodo kaip maitinti reikia kad speneliai nesutruktu, kaip paimti vaikeli, kaip vistyti,daug dalyku.Todel ir pati ten vaziuosiu gimdyti.Jau nerukus:)Mums jau 39 savaites.:)

    liutukas

  4. 1

    Cia tie, kurie Tyzenhauzu gatveje? Ten negimdziau, bet atsiliepimu girdejau geresniu negu apie Antakalni. Viena drauge lankiau, tai net nustebau, kai atejusi sesele jai rode kaip reikia kudikeli rengti, kaip priziureti jo akytes, ausytes, tokia miela, draugiska pasirode. O man Antakalnyje niekas tokiu stebuklu nerode, ten viska reikia issimaldauti :)))

    Agne

  5. 1

    Man labai patiko, pirma vaika ten pati pagimdziau, antras - cezaris, niekam nieko nemokejom, nieko nenesem, ir sesutes, ir daktarai labai graziai elges, demesio tikrai netruko :) Ir padejo kai reikejo, ir atskira palata gavom (i kasa 50 Lt.) tai vyras su mumis gyveno :) Sakiau, jei gimdyciau trecia, tai vel ten vaziuociau :)

    Zui

  6. 0

    as irgi girdejau tik gerus atsiliepimus, pati ten gimdysiu, mums jau 39 savaitele, mes jau lankemes priimamajam, tai sake galiu vaziuot kad ir kas val ir mane visada maloniai sutiks ir apziures:)))

    Anonimas