• 17ats.

    Kaledines dovanos artimiesiems. Ka dovanosite svenciu proga?

    Kiekvienais metais pries sventes iskyla toks klausimas. Norisi padovanot kazka originalaus, bet sunkiai sekasi sugalvoti. Tai gal pasidalinsit mintimis? :)

    Laukianciojišv. KalėdosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as savo dukrytei tai kompiuteri,mazajai lavinamaji zaisla,vyrui telefona,puseserei telefona,brolio seimai saldainiu,lele su vezimu,kompiuteris tikras,visokiu kuno reikmenu,megztukas broliui,zvogerkai kostiumeli ir kvepalus.mociutei pinigais.o kitiems daig saldainiu ir kokia mazesne dovanele ir zinoma visiems po atvirute su eilem :)))

    deimantina

  2. 2

    Nebus šiais metais staigmenų, nes paprašiau, kad pasakytų ko nori "proto ribose", tai abiem sūnums po piniginę ir maikutę (jau patys išsirinko); mažajai pagrandukei - kaladėles ir piešimo vandeniu kilimą; seseriai - kosmetikos; mamai - knygą skaitiniai sielai ir vitaminai; vyrui - mob. telefoną (kadangi sutartį pratęsėm). Sau turiu keletą norų - lanką sukti; virtuvės kombainą; mob. telefoną; tosterį. Jau daugiau ir pamiršau savo norų:))))))

    elegancija

  3. 2

    Oi kaip ir kiekvienais metais galvos skausmas :D Na seip ne taip visgi sugalvojau biskeli. Mamai Oliverio knyga nes seniai seile varvina , teciui masazo seansa , broliui kvepaliukus , ciuckai naujus dubenelius , na o kitiems dar kolkas nesumasciau , na bet dar yra siek tiek laiko tai sugalvosim :D

    Mazute

  4. 2

    mamai padekliukus ant stalo maximoj 8 lt kainavo;D bet labai grazus,draugui megstuka jau padovanojau,sesei pakabuka ant telefono ,maziukui broliui saldainiu ir sepetuka dantu,dideliam broliui zeles plauku,draugei auskarus,uosvei dar nezinau:)

    coliukexxxx

  5. 2

    na su orginalumu taai siais metais pas mus nelabai,tik praktiskos dovanos, man kvepalai ,vyrui pinigine, sunui suniukas, tevam siltos tapkes

    Milana69

  6. 1

    Su dovanom buna didziausias galvosukis,ilgai reikia galvoti,bet ko nesinori dovanoti

    ruta26

  7. 1

    Suniukas is ties puiki dovana vaikui kaledu proga! O vyresniajam siulyciau nupirkti koki konstrukoriu. Berods babymarkete konstruktoriams nuolaideles siokios tokios yra :)

    Sange

  8. 1

    Radau gera dovana pvz. Kalėdoms, arba kokia kita proga galima, - ŽVAKĖS. ( mano galerijoje yra pora nuotraukų, man asmeniškai labai gražu). :)

    lapulia

  9. 1

    manau kad padovanosiu zmonai naktinius :))) o vaikui pirkt noretume "kamuoliuku baseina" nzn kaip jis tiksliai vadinas :)

    poolman

  10. 1

    Aš tai neriu vąšeliu šalikus, rankines artimiesiems. Sėdėjau vieną dieną ir prisiminiau, kad kažkada mokėjau nerti. Sugalvojau pabandyti - gan neblogai gavosi:-) Tai dabar plušu kiekvieną dieną:-)

    lina686