Atsakymai

  1. 7

    speju cia del nemokamu alimentu ? ne ? zinok sunku tai suzinot,sodroj apie kita asmeni neteikia info,nebent turetum pazystamu dirbanciu tenai tai gal ir padarytu paslauga,paziuretu.

    ervijota

  2. 5

    na jei turi kokios prieigos prie duomenu bazes,tai tuometgalima suzinoti..o kitu variantu nezinau..o sodroje apie kita zmogu informacijos neteikia..

    ingrandr

  3. 3

    Na, dar vienas variantas. Gal turi pažinčių Mokesčių inspekcijoj. Ten jie irgi visą informaciją apie žmogų mato. O kitaip, tai, jei alimentai yra įstatymiškai priteisti, tai gali duoti anstoliams. O jau jie, tai tikrai pasirūpins iš jo pinigėlius išieškot.

    trejetukas

  4. 3

    sodra turetu žinoti jaisku jai teik kito žmogaus informacija bet paklausti galima

    mamyciuke

  5. 3

    jej zmogus imoneje dirba oficialiai jis turi turet darbo sutarti arba bent jos kopija. o jej zmogus dirba nelegaliai jis jokios sutarties negauna

    simute

  6. 2

    turėtų teismas, antstoliai ar pan. duoti užklausą dėl darbovietės nustatymo. Žiūrint kaip nutrūko alimentų mokėjimas, ar tai buvo priteista teismo, ar gražiuoju susitarta. Tai nuo to reikia pradėti visą procesą. Pati nežinau kaip surasi tokią info. Nes niekas privatiems asmenims tokios info nesuteikia.

    elegancija

  7. 2

    Jeigu zmogus slapstosi del nemoketu alimentu, tai pilnai gali buti, kad jis ir dirba be sutarties, taip patogu pasislepti, o ir darbdaviai pastaruoju metu ne visi priestarauja nelegaliam darbui. Tai tada nieko nelaimesi, nebent seksi zmogu ir tykosi uz tvoros, kur jis eina dirbti :))) o kitas variantas butu rasti tarp pazistamu Sodros darbuotoja, kuris biskiuka nusizengtu konfidencialumo istatymui ir tau paieskotu informacijos Sodros duomenu bazeje. Pvz, mano teta provincijoje dirba Sodros skyriuje, tai apie mane ji viska zino, gudrute, kur dirbau, kiek mokesciu mokejau :)))

    Agne

  8. 2

    manau tokios informacijos sodroj nepasakys:)

    coliukexxxx

  9. 2

    InesaP o ar suteikia sodra tokia informacija paprastiems zmonems,o ne kokiems teisininkams,advokatams ?

    anonimas22

  10. 2

    tai gal sodroj reikai paklaust

    inesaP