• 15ats.

    Bega seiles, ar tai zenklas, kad greitai bus dantukai?

    Mano maziukui jau 25 gruodzio sueis 3 men. ir labai jau bega seiles, gal tai zenklas, kad jau greitai turesim dantukus?

    BubonkaDantukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    gertruda visiskai teisi,paskaityk literatura apie vaikus,pvz,mazyli ar tavo vaika,bubonka.mano dukrai beveik 4 men, varva tos seiles ir rankas kisa i burna,bet dantys su tuo nesusije.gamyba intensyveja seiliu,kudikiai nespeja ryti,su laiku ismoksta,o prie ko cia valgymas,juk seiles ne maistas,kudikis valgydamas susikaupia tik ant valgimo,tai ir ryja,o seiles bega ir tiek.

    axom

  2. 1

    Gal ir zenklas,o gal ir ne.Tokiam amziuj gaminasi daug seilyciu,vaikas nesugeba visu nuryti,tai perteklius pasisalina

    ruta26

  3. 1

    Taip, gali buti vienas is zenklu

    Jorkaile

  4. 1

    Nežinau kaip jūsų vaikučiams, bet manajai seilės tyso gana senai, bet dantukų sulaukėm tik 8,5 mėn. Prieš dantukus seilių pagausėjo.

    Irma

  5. 1

    nemanau, kad seilėtekis reiškia dantukų dygimą. Mano dukrytė visai nesiseilėjo ir dabar nesiseilėja, o jau 4 mėn. du dantukus turėjo.

    elegancija

  6. 1

    kodel kai tik gimsta vaikas seiles neteka? man gydytoja pasake,kad jei varva seiles greitai turesit dantukus.

    Bubonka

  7. 1
  8. 1

    tu sakai manau grinai nesamones gertruda sorry ,kad tokios nuomones as!!!! Negali to buti ,kad vaikas nemoketu ryti savo seiliu jei jis negaletu seiliu suryti tai ir valgi nesurytu,bet gerai logiskai pamastant kai vaikelis gimsta tai kur jo seiles kodel neteka nuo pat gimimo?

    Bubonka

  9. 1

    kudikis nemoka ryti seiliu jam augant ju gamyba intensyveja ir tiesiog ju perteklius isteka per burnyte, tai neturi tiesiogines itakos dantuku atsiradimui.

    gertruda

  10. 1

    maniskiui nuo 2 men jau bega seiles,o dbr jau 3 men ir jau daznokai buna irzlus ir vis kisa kumstukus i burnyte,tai laukiam dantuku:)

    Doviliuke