• 19ats.

    Ar tikite kad per nuotrauka pikta akis gali nuziureti kudiki ir taip jam pakenkti?

    Pasiziurejus galerija dauguma maycia prideja begalias savo ka tik gimusiu kudikeliu nuotraukyciu ar esate girdeja kad ka tik gimes kudikis neturi jokios galimybes apsisaugoti nuo piktos akies, kad jis dar tris menesius tiesiogiai suristas su mama?pati svetimiems nerodziau savo dukrytes iki jei sukako 2 menesiai. Ka apie tai manote Jus?

    barskuteKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    prietarai lieka prietarais,sako ir su mazu vaikuciu(naujagimiu)niekur eit negalima arba jei eini tai kad nenuziuretu tai bent ziogeli isek,tai man kaip tik atrodo pavojingiau,nes gali tas ziogelis atsisegt ir dar idurs maziukui,va cia tada gali labiau pakenkt.o kad is nuotraukos isvis netikiu,na nesu prietaringa.

    masiniuke

  2. 3

    nuziuret gal ir negali, bet koks pedofilas ''pasidziaugs'' pamates, nes viename portale radau sauskelniu konkursui ideta video kudikio gal 2-3men , kur ji nuoga raitosi su savo grozybemis, tos mergaites labai pagailo, nes ji labai kudute, bejege, gal jai ir salta nuogai, zodziu pasibaisejau ta sauskelniu reklama, kur jos net nebuvo uzdetos

    vinipukas

  3. 3

    as taj nelabaj tikiu tokiais dalykajs, bet ir nerodziau sawo kleckiaus niekam, nes tiesiog norejau pati priprasti...:)

    VilijaPovilioniene

  4. 2

    netikiu, kad gali per nuotrauika nuziureti, o tiesiogiai matant vaikuti, kad galima nuziureti, tai tikiu.

    Indruke

  5. 2

    Aš taip pat nemėgstu dėti nuotraukų su vaiku. Tiesiog manau, kad nereikia vaikų rodyti internete ir pan.

    lina686

  6. 2

    Taip, gali pikta akis nuziureti. As esu atsargi sitoj vietoj, nes negali zinoti. Taciau yra daug apsisaugojimo priemoniu.(gerai Masiniuk.. prasitare apie ziogeli).

    Linute39

  7. 2

    kaskiek gal ir tikiu.. nes visokiu zmoniu yra, tuo labiau labai lengva foto is mamanijos persikelt pas save i kompa.. tas nera gerai.. bet stengiuosi apie tai negalvoti..

    kristale

  8. 2

    nera cia nuo ko ginti Barskute :) pati esu buvusi vaikysteje nuziureta,bet va uzaugau ir dabar pati auginu vaikus,beje man tai nuo to nuziurejimo tik daugiau problemu su sveikatele buvo o taip viskas ok.Ojei dar del per foto nuziurejimus,tai ne tik leliukus liecia bet ir visus zmones.

    anonimas22

  9. 2

    as taip pat nelabai jau prietaringa bet kas liecia mano leliuka kaip liute ja ginu:)! paprasciausiai zinau kad egzistuoja juoda magija ir zmones ja naudojasi ir tikrai pridaro tokiu dalyku! geriau jau nesusidurti tai kaip galedama saugau savo mergyte:)

    barskute

  10. 1

    netikiu as tokiais prietarais. manau, siais laikais labai daug mamu internete ikelia savo vaikuciu foto, ir nematau tame visiskai nieko blogo... beabejo, jei foto viesos, t.y. matomos ne tik draugams ir pan., tai tada geriau nedeti visokiu foto, kur vaikas be sauskelniu ir pan... nes visokiu iskrypeliu yra...

    Yuki