• 13ats.

    Ka manote apie sitoki gimdyma, jei ji priima vyras pasinaudodamas internete rastomis instrukcijomis?

    http://www.delfi.lt/news/daily/hot/vyras-prieme-gimdyma-pasinaudodamas-internete-rastomis-instrukcijomis.d?id=26937311
    Mums beliko 3.5 savaites iki gimdymo termino. Labai jaudinames del gimdymo, ypac del netiketumu - orai, sventes, kelias, automobilis ir t.t. Vyras perskaite si straipsni ir sunerimo, kad galbut reikia pasidometi jam placiau apie gimdymo eiga, jei tektu priiminet... :)

    linelaVyro ar kito asmens dalyvavimas gimdymeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na mes ir kol laukiausi,tai su vyru perskaitem daug visokios informacidyma.os,ir knygu,apie gimm

    Indruleeeee

  2. 3

    na geriausia jei gimdyma priima daktarai,juk nezinia kas gali nutikti kudikiui islindus is pilvelio,jeigu pvz jis pamelynaves,reikia gaivinti ir pan.

    daina

  3. 2

    smagu kad net tevelis yra pasiruoses reikemoj situacijoj priimti gimdyma:) na manau kad tokiu viru tikrai reta.....nors ir maniskis viska labai ramiai istvere... galit nesijaudint jej cia tau pirmas gimdymas nes vaikelis tikrai greit nepasirodys teks truputi ir pakentet tad nebijokit tikrai spesit ligonine pasiekt:)))))

    simute

  4. 2

    Ta baimė ateina visoms moterims, kai lieka jau nebedaug:-) Tu ne išimtis:-) Nesijaudink - viskas bus gerai. Gimdymas netrunka kelių minučių, teks juo "pasidžiaugti" ilgiau, tad gali būti rami - suspėsi nuvykti į ligoninę ir dar spės tau ji atsibosti:-)

    lina686

  5. 2

    Musu tecius buvo smalsus ir internete prisiskaite, prisiziurejo pakankamai informacijos, kad zinotu daug ka: nuo to, kokioj padetyje turi buti vaisius gimdymo metu, kaip kas atrodo ir ka reiktu daryti vienokiose ar kitokiose situacijose, pvz, kokiu priemoniu ir daiktu paruosti namuose, jeigu staiga reiketu priimti gimdyma ( cia daugiau is uzsienio literaturos, kur zmones megsta kviestis greitaja ir laukti namuose).

    Agne

  6. 2

    nereikia galvot apie blogiausia, be to pirmas gimdymas greitai parastai nebuna, nors ir vel jeigu moteris nesjaucia saremiu skausmu (apie 10% moteru nejaucia) tad gali pravaiksciot visa gimdos kaklelio atsidaryma nelabai ka jausdama,bet lietuva maza tad viskas bus gerai. Taciua zinios niekam nepamaise, nebutinai is interneto, bet tiesiog is bibliotekos pasiimt kad ir medicinos mokyklom skirta vadoveli, atlasa (akuserijos) ten labai gerai parodyta kaip galvute pasisuka, kada ka daryt.. Vyro zinios ir gimdykloje padeda, nes vyras mato kur vaikucio galvute ar jau petukai isistate, t.y gali reguliuot kada stumt kada palaukt.. zinios manau tikrai geras dalykas, be to labai gerai zinot taskinio masazo pratimus gimdymo metu, nes vyras gali juos atlikt taip aprimsta skausmas..

    gertruda

  7. 1

    Extra atveju vyras gali gal ir kuo padeti, bet as tikrai neleisciau, kad vyras priiminetu gimdyma naudodamasis internetinem instrukcijom.

    Imbiere

  8. 1

    Gyvenime buna visokiu netiketumu,nemanau nieko blogo

    ruta26

  9. 1

    nepasitikeciau tokiais variantais..baisu,net perskaicius si klausima

    ingrandr

  10. 1

    Pasiskaityti gali daugiau išmanys, o gimdymo metu viskas vyksta svaime, nekils jokių klausimų, ogal išvis apalps ir visos žinios bus veltui

    Dominyka26