• 26ats.

    Ar reikia vartoti vitaminus maitinancioms mamytems?

    Noreciau suzinoti jei reikia, tai kokius geriausia vartoti? Kokie vitaminu rusis yra svarbiausia?Kokios firmos vitaminai yra geriausi? Geriausiai asisavinami?

    rruteliukassMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    manau kad reiketu.jug vaikas ismamos su pienuku pasiima viska kas geriausia,o jai mamyte dar nevartotu vitaminu,pati nusilptu

    viktorijaz

  2. 3

    Vartojau nestumo metu Mamavit , ir po gimdymo toliau vartoju.Netgi parasyta , kad tinka vartoti maitinanciom.... Mazylis gauna viska su mamos pieneliu, o ir mamai reikia vitaminu ir mineralu.

    Linute39

  3. 3

    manau vitaminai nepakenks...visgi visu musu maitinimas nera idealus taip kad vitaminai papildo musu organizma reikalingom medziagom tiek nestumo tiek maitinimo metu...as geriau vitaminus ir nestumo ir maitinimo metu :)ir visai nesigailiu :)

    Pearl

  4. 3

    aš naudoju pregnacare vitaminus iš 'your life' (jeigu gerai prisimenu). Nežinau, ar daug ką lemia firma. Tik geriau žinomos firmos vitaminai barangesni, nes moki dar ir už vardą:) Aš tiesiog žiūrėjau, kad būtų daug tablečių ir nelabai brangios. Be to, kad gerti reikėtų tik po 1 tab. per dieną, nes kitaip, bent jau man, sunku prisiminti kai reikia gerti kelis kartus:))) Nieko rimto negaliu tau pasakyti, bet aš tiesiog klausiau vaistinėje vitaminų maitinančioms, ir man parodė kelis, o paskui palyginau pati sudėtį ir taip išsirinkau. Manau, kad vis tik svarbu yra folio rūgštis ir vit. D normos.

    elegancija

  5. 3

    Manau, kad reiketu, nors zinoma nebutina. Tas pats ir nestumo metu, gerai jai vartoji papildomai, o jai nevartoji tai nera kazkas labai blogo. O maitinancioms mamytems tai tikrai yra pasirinkimas net keliu firmu vitaminai, specialei maitinancioms. As pati jau ziurinejausi, nors gimdysiu dar tik uz 4 sav, taciau uzmeciau aki.

    kasstina

  6. 2

    as visai nevartojau vitaminu,nes man daktare patare valgyti daugaiu maisto kuriuose ira daugiau reikalingu vitaminu .

    deimantina

  7. 2

    Aš naudoju iš forevr living kompanijos mineralus su mikroelementais. Juose yra didesnis kiekis geležies ir kitų mikroelementų. Vitaminų poreikį papildau gerdama tos pačios firmos alijošiaus sultis.
    Manau, kad maitinančiai būtinai reikia papildomai naudoti vitaminus, nes labai daug jų atiduodam savo kūdikėliams.

    trejetukas

  8. 2

    Vitaminai maitinanciai mamai pravercia, nes ji daug medziagu atiduoda maziukui su pieneliu. As vartojau Pregnacare, nes ju sudetis labai plati, daug visko yra. O svarbiausia, kad butu folio rugsties, vitamino D, gelezies, kalcio ir t.t.

    Agne

  9. 2

    nevartojau,nes tie vitaminai sintetiniai nėra naturalūs,man svarbiau buvo pilnavertė mitybą.

    emiliukas

  10. 2

    As vartoju vitaminus, kadangi rudeni ir ziema mes gauname maziau svieziu vaisiu ir darzoviu, o kai maitiname tai pienas pasisavina visas geriausias musu organizmo medziagas ir neatstacius ju, gali jaustis silpniau. Nemanau kad vitaminu vartojimas gali pakenkti ypac jei jie skirti maitinanciom mamoms. As naudoju Pregnacare plius omega-3.

    Erika