Atsakymai

  1. 4

    siaubas...man taip pat lbai neramu del savojo maziuko:(((

    ingrandr

  2. 4

    o kiek tavo mazylei laiko sandre?

    ingrandr

  3. 3

    maniskiai buvo uzkilusi bet tikrai ne daznai tokia laikydavosi dazniausiai 38-37.8

    deimantina

  4. 3
  5. 3
  6. 3

    tikrai gali bent jau man dėl to butų labai neramu ir tikrai skambinčiau vaiko gyditojai nes temperatūra jau tikrai nemaža.

    mamyciuke

  7. 3

    manau,kad gali,bet tai reti atvejai tokia aukšta temperatūra,maniškei labai sunkiai ir ilgai dygo,bet temperatūros nebuvo.

    emiliukas

  8. 2

    mano dukrytei tik vieną kartą buvo temperatūra 38 kai dygo iš karto 4 dantukai. Bet jau jaučiau, kad tai gali būti dantukų problema, nes visai neleido prisiliesti prie dantenų ir labai patinę buvo, kai kurie tik tik prasikalę matėsi.
    Be to kelis kartus buvo aukšta temperatūra, tai irgi darėm iš karto kraujo tyrimą - parodė virusą ir gyd. skyrė atitinkamą gydymą. Vieną kartą temperatūra laikėsi tris dienas, paskui išbėrė - prasirgom tridiene karštine.
    Siūlau bet kokiu atveju pasitikrinti pas gydytojus, nes ką gali žinoti, kokios tai dar gali būti bėdos.

    elegancija

  9. 2

    Mums pries savaitele taip pat buvo temp.auksta. Neciaudejo, nekosejo, greitoji nevaziavo, nuvezem i priimamaji (ta vakare puste lb, nors kam tai rupi...) - virusine infekcija, trys dienas gydemes zvakutem ir pasveikom. Nemanau, kad dantukai. Greiciau infekcija, pasidarykit kraujo tyrima (mes darem gydytojai nurodzius, as nelaukiau, iskart puoliau savaitgali gydytojai skambint), gali buti ir gripas (mums taip sake).

    Akvilencija

  10. 2

    aš kviesčiausi gydytoją,kai mano vaikas 7mėn. turėjo temperatūros 39.5,negalėjau visą naktį miegoti,ryte nuvežėm į infekcinę ligoninė,nes greitoji nevažiavo.

    emiliukas