• 12ats.

    Ką gaminate iš žvėrienos? Kaip ją marinuojate?

    Turiu stirnienos, bet nežinau kaip su ja elgtis. Gal turite kokių gerų receptų?

    IrmaReceptaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    man skanu zvereina su ciobreliais marinuota.o esu ragavusi stirnienos saslyka,tai ko gero skaniausi saslykai.

    Sagute

  2. 2

    Na svarbiausia - prieskoniai. Kad ir pipirai, o ir viskokių gi yra dabar. Tyčia žvėrienai turi būti.

    Jorkaile

  3. 1

    Is zverienos gaminu ir saslykus,ir troskinius.Dar priklauso,kokia mesa turiu-is sernienos tik saslykai

    ruta26

  4. 1

    Aš tiesiog ilgai troškinu. Nes mėsa kiek kietesnė.

    Jorkaile

  5. 1

    VYNO MARINATAS ŽVĖRIENAI
    Ingridientai:
    6 morkos,
    3/4 saliero šaknies,
    6 svogūnai,
    1 galvutė česnako,
    stiklinė aliejaus,
    3-4 šaukštai pomidorų padažo,
    3 stiklinės sauso raudonojo vyno,
    2 šaukšteliai cukraus,
    2 šaukšteliai druskos,
    4-5 stiklinės vandens,
    juodųjų pipirų,
    kvapniųjų pipirų,
    laurų lapų,
    smulkintos citrinų žievelės.
    Gaminimas
    Smulkintas daržoves ir pomidorų padažą sumaišome su prieskoniais, supilame vyną ir užviriname. Po to supilame aliejų ir troškiname ant silpnos ugnies, kol daržovės suminkštėja. Suminkštėjusias daržoves pertriname per sietelį ir 10 minučių paviriname ant stipresnės ugnies. Paruoštą mėsą užpilame verdančiu marinatu ir laikome 1-2 paras. Jei tai ne seno šerno mėsa, tai mėsąą trošškiname ššiame marinate.

    Dominyka26

  6. 1

    zinau,kad tik stirbienos saslykai buna labaoi skanus sutaisyti su majonesu,o kaip dayti nezinau..

    ingrandr

  7. 1

    Na va, savaitgalį gaminau stirnieną. Susipjausčiau gabaliukais, pridėjau prieskonių (žvėrienai, vegetos, čili pipirų ir kaukazietiškų) ir pridėjau majonezo. Palaikiau parą. kepiau orkaitėje su bulvėmis. Labai skaniai gavosi, mėsytė labai minkšta.

    Irma

  8. 1

    Daina, tai jei nieko negamini kam reikėjo atsakyt į šį klausimą?

    Irma

  9. 1

    nieko,nenaudoju zverienos...

    daina

  10. 1

    Paprasciausiai su zverienos prieskoniais marinuoju, kelias paras palaikau. Is stirnienos guliasa darau, siaip troskinu dazniausiai su iv.darzovem. Prieskoniu buna sveriamu pirkti ten, kur arbatos sverimos parduodamos. Uzsiregistruok tinklapy www.medziokle.info ten daug visokiu zverienos receptu.

    liepa