• 7ats.

    Kiek kainuoja suruost pirmoka mokyklai?

    Mano kristasunis siu metu rugseji jau zengst i pirma klase tai neisivaizduoju kiek reikia pinigeliu iduot teveliams, kad paruost pirmai klasei. Iskaitant rasomaji stala, kedute na ir kitas butinas priemones.

    zilvintaEkonomikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Aciu tau Egle.. man kazkokios orentacijos ir reikai, nes nors ir kasmet gristu i lietuva taciau laika skiriu giminiu ir draugu lankymui tad neturiu orentacijos kiek stalas kiek kede kainuoja?

    zilvinta

  2. 2

    na kompiuteris pirmokui tikrai neieina i butinu daiktu sarasa.. gali zaidimams ir mamos pasinaudot.. o stalas ir ofiso kede yra butini.. as negyvenu lietuvoje todel ir klausiu, kad orentacijai zinot kiek pinigu iduot, nes jeigu paciu tevu klausiu tai naturaliai jie atsakys: "nieko", gi mes lietuviai labai kuklus todel ir taip sunku su tom dovanom..

    zilvinta

  3. 1

    Labai aktualus klausimas - mes pirkomes kuprine ir kai ka is kanceliariniu. veliau ziuresim, ka mokytoja pasakys.

    Jorkaile

  4. 1

    turiu omeny kanceliarinems prekems ir kuprinei...

    daina

  5. 1

    na tikslios sumos pasakyti negaliu,ziurint kokia kainapirksi kuprine,sasiuvinius ir pan...kainos labai ivairios,bet be rubu manau kazkur 100lt tai tikrai...

    daina

  6. 1

    Na galbut as tau tiksliai nelabai ka ir parasysiu,bet kad pilnumoj suruosti pirmokeli i pirma klase,juolab,kad nori skirti pinigeliu,ne tik mokyklinem prekem,bet ir rasomajam stalui ir kedei tai manau koki 1000lt turetum skirti,nes tikrai LTkainos baisios.As pati gyvenu UK,bet daznai griztu i LT.nezinau ar tau tai daug pasirodys ar mazai:)))))))))))))

    Egle

  7. 1

    ziurint kaip kas ruosia vaikus i mokykla, vieniems i butiniausius daiktus ieina ir stalas ir kede ir kompiuteris ir t.t,kitiems tik sasiuviniai ir piestukai, manau geriausiai tau butu pasitarti su teveliais krikstasunio

    vaida1983