Grupės Nėštumo kalendorius

skaitiniai

mazuteliai.lt
klausk
Sveikiname užsukus į mamyčių ir ne tik jų bendruomenę. Čia klausimai virsta atsakymais, patirtis – patarimais, o bendravimas – draugyste. Dalinkitės, džiaukitės ir išgyvenkite nuostabiausią gyvenimo patyrimą – motinystę kartu, o mes jums atsidėkosime taškais, kurie tikrai pravers dovanų kampelyje.






išverdu,tada pakepinu ir dedu į daržovių troškinį.
1
 
emiliuka...
prieš 5 metus
netinkamas atsakymas
Lietuvoj pirkdavau juos ir pasigamindavau skanu bulviu,morku,svogunu ir skranduku troskini.Osle,deja,skranduku su ziburiu nerasi.Nera cia ir varskes.
2
 
vilem
prieš 5 metus
netinkamas atsakymas
Jums prireiks :
Vištų skrandukai, pipirai, lauro lapai, druska, svogūnai, sultinio kubelis (galima ir nedėt), aliejus (arba sviestas)


Veiksmai :
Nuo skranduku nupjaustyti taukus ir nesvarumus, sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 15-20 min. Nupilti nešvarų vandenį, užpilti nauju, įdėti lapelių, svogūnų, pipirų, druskos pagal skonį (galima dar sultinio kubelį) ir virti apie valandą (galima ir mažiau, bet kuo ilgiau verdi, tuo minkštesni). Išvirtus apkepinti keptuvėje ant sviesto ar aliejaus (jeigu valgyti tik šiltus, tai skaniau ant sviesto , bet kepant ant aliejaus , skanu ir šalti).


Tinka vartoti su :
Su keptom bulvėm! Pasaka...
2
 
ingrandr
prieš 5 metus
netinkamas atsakymas
Tie, kas nemėgsta vištų skrandukų (kitaip skilvių), greičiausiai neragavo jų paruoštų.

Svarbu nepamiršti, kad visų pirma reikia išvirti pasūdytame vandenyje, ištroškinti su daug vandens. Jei iš karto kepsite, jie greitai sukietės.

Dabar parduotuvėse skrandukai yra paruošti vartojimui. Jei gavote ne iš parduotuvės, gali tekti perplauti ir išpjauti storą vidinę plėvę, kuri nesuminkštėja, ir kiek bus verdama.

vištos skrandukus visų pirma dėti į sriubas. Susmulkinti ar tik pusiau, jie labai į visus barščius, kitas tirštas su bulvėmis ir daržovėmis.

Kitas paruošimo būdas yra troškinti. Tokiu atveju pirma reikėtų truputį apvirti, bet troškinyje yra daug skysčio, dėti tiesiai.
Jei pasūdytame vandenyje išvirtus ir atvėsintus supjaustyti juostelėmis ar kubeliais - išeis ingredientas įvairiausioms mišrainėms. Jų skonis panašus į virto liežuvio. Tinka su bulvėm ir majonezu, virtais makaronais ir saldžiarūgščiu padažu, ryžiais, ir t.t.
2
 
ingrandr
prieš 5 metus
netinkamas atsakymas
Receptai ir patiekalai vištos skrandukus visų pirma Receptai ir patiekalai dėti į sriubas. Susmulkinti ar tik Receptai ir patiekalai pusiau, jie labai Receptai ir patiekalai į visus barščius, kitas tirštas Receptai ir patiekalai su bulvėmis ir daržovėmis.

Kitas paruošimo būdas yra Receptai ir patiekalai troškinti. Tokiu atveju Receptai ir patiekalai pirma reikėtų truputį apvirti, bet Receptai ir patiekalai troškinyje yra daug skysčio, Receptai ir patiekalai dėti tiesiai.
Jei pasūdytame vandenyje išvirtus ir atvėsintus Receptai ir patiekalai supjaustyti juostelėmis ar kubeliais - išeis Receptai ir patiekalai ingredientas įvairiausioms mišrainėms. Jų skonis Receptai ir patiekalai panašus į virto liežuvio. Tinka su Receptai ir patiekalai bulvėm ir majonezu, virtais makaronais ir saldžiarūgščiu padažu, ryžiais, Receptai ir patiekalai ir t.t.

čia vienas receptėlis

Sudėtinės dalys:

* Vištų skrandukai , 300 gramų
* Pievagrybiai , 250 gramų
* Svogūnai galva, 1 vienetas
* Čili , pipiriukas, 1 vienetas

Gaminimas:
Receptai ir patiekalai reikės:
• Parmezano sūrio padažo (Gallina Blanca) pakelio. Jo įsigyti rasite Receptai ir patiekalai parduotuvėse, kaina ~ 2.50 Lt.
• Pieno Receptai ir patiekalai ml

Pievagrybius nuplaukite, susmulkinkite ir Receptai ir patiekalai sausoje keptuvėje kelias Receptai ir patiekalai kol apdžius. Vištų skrandukus išvirkite pasūdytame vandenyje.
Svogūno galvą susmulkinkite, čili pipirą Receptai ir patiekalai pat ir pakepinkite Receptai ir patiekalai aliejuje ant vidutinės ugnies. Receptai ir patiekalai tarpu į puodelį supilkite pieną, Receptai ir patiekalai sūrio padažo pakelio turinį ir maišydami kaitinkite Receptai ir patiekalai nedidelės ungnies tol, kol padažas Receptai ir patiekalai jums norimo tirštumo. Receptai ir patiekalai virtus skrandukus, pievagrybius Receptai ir patiekalai padažą supilkite į keptuvę su kepintais svogūnais Receptai ir patiekalai čili ir viską po truputį maišydami dar patroškinkite ant vidutinės Receptai ir patiekalai maždaug 15 minučių. Skanaus ;)

Sudėtinės dalys:

* Burokėliai , 2 vienetai
* Kopūstai , 100 gramų
* Vištų skrandukai, 300 gramų
* Bulvės , 3 vienetai
* Morkos , 1 vienetas
* Svogūnai , 1 vienetas
* Čili , 1 vienetas
* Sultinys , kubeliai, 2 vienetai
* Vanduo , 3 litrai
* Druska , pagal skonį
* Juodieji pipirai, pagal skonį

Gaminimas:
Į verdantį vandenį sudėkite sultinį, bulves, skrandukus. Pavirę 20 min. sudėkite tarkuotą morką, burokėlius, smulkintą svogūną, čili, kopūstą. Pasūdykite, įberkite pipirų ir dar Receptai ir patiekalai 20 min. Skanaus!
na ir dar vienas:
2
 
Dominyka...
prieš 5 metus
netinkamas atsakymas
As visuomet is skilveliu darau toki guliasa. Apipjaustau skilveliu negrazias dalis. Juos gerai isverdu, pakepinu morkas su svogunais svieste, paskui idedu pora saukstu grietines, idedu sauksta miltu ir viska idedu i skilvelius. Ir dar patroskinu. Valgau su bulviu kose dar ir nuo skilveliu to padaziuko uzpilu..Skanu net labai ;-)
1
 
Imbiere
prieš 4 metus
netinkamas atsakymas
Įdarą žemaičių blynams
1
 
Jorkaile
prieš 3 metus
netinkamas atsakymas
as supjaustau ir pakepinu,paskui patroskinu su dafzovem ir valgau su bulviu kose,man labai skanu,bet siemyna neypatingai megsta,retai kada gaminu
1
 
ruta26
prieš 3 metus
netinkamas atsakymas
Puslapis 11 (iš viso atsakymų: 8)