Atsakymai

  1. 7

    man kai kojas traukia as geriu,,nimesil''rekomendavo vaistineje

    zaikiuks

  2. 4

    man meslungis trauke per visa nestuma tai geriau magvit.... o po to net tie vaistai nebepadedavo tai tada daktare israse magnio miltelius( pavadinimo nebeprisimenu)

    simute

  3. 3

    taip tikrai truksta magnio.pagerk magnio B6

    deimantina

  4. 3

    Tau ko gero trūksta kalcio apie šia problema pasakyk savo gyditojai ir ji paskirs tau vaistu.

    mamyciuke

  5. 2

    man ir traukdavo kojas,nakti net verkdavau,vyras masazuodavo,gyditoja prirase magne24

    okse0711

  6. 2
  7. 2

    man irgi traugdavo meslungi,tai gyd,buvo liepusi nusipirkti ir pagerti magni B6

    iirina

  8. 2

    Kojų mėšlungis nėštumo metu

    Tikriausiai ne tik kojų mėšlungis, bet ir rūpesčiai bei didėjantis pilvas trukdo jums miegoti naktimis. Deja, šie skausmingi spazmai, kurie paprastai kyla naktį, labai dažnai pasitaiko nėščiosioms antrojo ir trečiojo trečdalių metu. Laimei, yra galimybių jų išvengti ar bent ką nors padaryti, kad palengvėtų.

    Kadangi manoma, kad kojų mėšlungį gali sukelti fosforo perteklius bei kalcio trūkumas kraujuje, papildomai vartokite kalcio priedų, neturinčių fosforo, ir jums turėtų pagerėti. Jei tai nepadės, turbūt reikės - tačiau tik patarus gydytojui - mažiau gerti pieno ir valgyti mėsos, kuriuose yra fosforo.
    Be to mėšlungį gali sukelti nuovargis bei didėjančios gimdos spaudimas į tam tikrus nervus, todėl dieną mūvėkite elastines kojines ir dažnai darykite poilsio pertraukėles ( aukštyn pakelkite kojas) - tai gali padėti.
    Jei mėšlungis sutraukia blauzdą, ištieskite koją ir lėtai lenkite kelį keldama kojų pirštus nosies link. Skausmas turėtų greitai sumažėti. ( Jei preiš guldamasi miegoti kelis kartus abiejomis kojomis pakartosite šį judesį, galbūt net apsisaugosite nuo mėšlungio.)

    Retkarčiais padeda stovėjimas ant šalto paviršiaus. Jei joks būdas nesumažina skausmo, galbūt pravers masažas ir skaudamos vietos šildymas. Jei ir tai nepadeda, liaukitės masažavus ir šildžius blauzdas. Jei skausmas nenurimsta, kreipkitės į gydytoją, nes gali būti, kad venoje susidarė kraujo krešulys. Šiuo atveju reikalingas gydymas.

    VilijaPovilioniene

  9. 1

    magnio ir b grupes vitaminu truksta

    ruta26

  10. 1