Atsakymai

  1. 3

    Na taip yra sakoma kad ramunelės minkština viduriu o kmynai kietina, nors pas mano megina kai buvo užkietėja tai nieko mums nepadėjo ta ramunėliu arbata nei biškuti.

    mamyciuke

  2. 2

    ramuneles,pankoles minkstina viduriukus.as savo maziukei duodavau atsigert nuo nepilno men .

    deimantina

  3. 2

    o nuo kokio amziaus ta ramuneliu arbata galima duoti????

    simute

  4. 2

    amno mazajai labaipadeda ramuneliu arbata. ji karts isbuna nesitustinus po kelias dienas. vakar einant miegoti daviau ramuneliu arbato stai siandien jau 3 kartus padare reikaliuka ir viduriukai nebera uzkieteje, o taip darydavo vadinamom spirom, labai kietai.

    ingaigute

  5. 1

    manau, kad netiesa, nebent jos daug išgersi

    Auksare

  6. 1

    aš tik girdėjau, kad ramunėlės nuo galvos skausmo. O dėl minkštinimo...negirdėjau..

    Jorkaile

  7. 1

    aš esu girdėjus,kad ramunėlių poveikis ar minkštins ar kietins priklauso nuo paruošimo būdo,tik tiksliai neatsimenu,atrodo vienaip jei užvirus užplikini,kitaip[ jei dar paverdi,tik vat gaila tikslios informacijos neturiu:(

    tuti

  8. 1

    kiekvienam vaikui skirtingai,mums asmeniskai ramuneliu arbata nepadeda nuo uzkietejusiu viduriu...aisku galit jus pabandyti ir zinosit ar jums padeda ar ne....

    iirina

  9. 1

    na taip sakoma,bet kiek cia tos teisybes nezinosi..ramuneliu arbata tarsi vaistas..ja piknaudziauti negalima

    ingrandr

  10. 1

    Švelnią ramunėlių arbatą galima duoti jau nuo mėnesiuko.Dar geriau kur būna vaikiškos Mažylis arba Hipp arbatos ten yra ramunėlės dar su pankoliais,anyžiais pamaišyta.Bet mano merginai tai nepadeda kai užkietėja.beje per daug per dažnai vartojant ramunėlių arbatą viduriai gali atvirkščiai užkietėti.O kai mano mažytei užkietėja tai mes valgom juodųjų slyvų tyrelę,išverdu džiovintų slyvų nuoviro.O geriausia jei sutrikęs virškinimas tai pavartoti gerųjų bakterijų-tikrai sutvarko žarnyno darbą.

    Vilmiene