• 10ats.

    Didelis vaiko nervingumas, kaip elgtis?

    Mano didziajai panai jau 4 metai, bet turim beda, ji labai nervinga. Eina spardydama zmones, zinoma, man su vyru nera nei ispirusi nei apspjovusi, bet nemalonu ziureti kaip ji babai ar kitiem zmoniem priejus tuoj i koja ispiria ir dar pasiulo dinkt is cia, be to, labai jau nervinga yra. Zadejau pirkti sedatif duoti, bet bijau, kad po to negales but be kokiu raminamuju. Ka patartumet su ja daryti?

    ingaigute4-6 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    geriausias patarimas nueik pas gyd su sia problema ir tikrai patars ka reikia daryt.didziausios sekmes :))))

    deimantina

  2. 2

    gal geriau pasitark su vaiku psichoterapeutu.. pyktis neatsiranda is niekur, kazkas jei nepatinka, nepriimti, gal mociute per daug vaikiskai su ja elgaisi o jinai yra brandesne negu jos amziaus vaikai, o gal kas kita.. neskubek slopint problemos vaistais, geriau ja sprest ir psichoterapeutas kuris turi ir medicinini ir psichologini issilavinima tikrai gali padet..

    gertruda

  3. 2

    gal is pradziu pasikonsultuok su specialistu... su nervu daktaru.....jis patars ka daryti:)

    simute

  4. 1

    na manau cia nenervingumas o neisauklejimas, mano vaikas 3 metu irgi buna piktas ant mociutes, reikia eik is cia ir t.t bet cia musu su vyru klaida, nes praleisdavom pro ausis tokiu dalykus, dabar jau eina i kampa uz tokius pasisakymus, raminancius sirupus kaip sedalia gerem 4men lyg nes labai neramiai miegodavo, bet nei jis ne koks kitas mums nepadejo.. dar yra lasiukai nota lyg bet sakau, daugiau neduociau jokiu raminanciu, nei ant zoleliu nei kokiu kitokiu, reikia sneket su vaiku, jis turi suprast pats kad taip daryt negalima,, o ne raminaciais slopinti..

    kristale

  5. 1

    Pasitarkite su gydytoja,gal paskirs koki raminanti sirupa,kaip sedalia

    ruta26

  6. 1

    as vietoje taves nuvesciau ja pas psichologa arba pas neurologa..ar nervu gudytoja..nu cia tai ziauru..

    ingrandr

  7. 1

    O šeimoje ji tokių nervų nemato?Vaikai labai dažnai perima tėvų elgesį, emocijas, kurias jaučia net, jeigu jos nebūna atvirai demonstruojamos.
    Jei mano vaikas taip elgtusi, nubausčiau ir netoleruočiau tokio elgesio.

    Vaidota

  8. 1

    As taip pat manau, kad reikia pasitarti su daktaru jis vistiek geriau patars, gal kokiu arbateliu tiesiok pasakys nusipirkti pagerti, kad apsieiti be vaistu, nes juk paskuj dar priprasti gali labai greitai prie tu tableciu visokiu, o juk yra prekybos centruose ir vaistinesi visokiu raminanciu arbateliu zoleliu manau jos tikrai nepakenks, pamenu mama mano broliuj taipogi duodavo gert kazkokiu zoleliu arbata raminancia nes labai neramei miegodavo.

    kasstina

  9. 1

    Tikrai geriau pasitark su tos srities specialistu , gal kokiu lasiu israsys , gal siaip ka patars daryti ir pan
    sekmes jums

    Mazute

  10. 1

    na pameginkit su ja griezciau elgtis pvz.kai vel prades taip elgtis iseit is kambario ir palikt ja viena gal ji pamazu supras kad jei ji taip elgsis tai nieks nenores su ja buti gal pades

    inesaP