• 27ats.

    Kiek laiko turi praeiti po gimdymo norint vartot alkoholi ir nepakenkt pienui?

    Idomu, nuo kada ir kokius alkoholinius gerimus galima gerti pagimdzius, kad nepakenkti pieno atsiradimui. Pasidalinkit, mielos mamos, savo patirtimi :) Kaip ten po gimdymo buvo su baliukais?

    NetootiaSavijauta po gimdymoĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    As visa laika, kol maitinau, negeriau jokio alkoholio.

    Jorkaile

  2. 2

    na manau geriausia bus jei is viso maitindama alkoholio nevartosi...

    daina

  3. 2

    Tikrai pagimdzius ne baliukai buvo galvoj :)))) ,o alkoholio nevartojau kol maitinau mazute. Alkoholis pienukui nekenkia, bet kudikeliui tikrai taip ir nemanau, kad kuris specialistas patartu vartoti alkoholi maitinant kudiki krutimi

    almyte7

  4. 2

    na kaip ir visos mamos jau sake,maitinant leliuka,tikrai negalima vartoti alkoholio,nes vistiek patenka i piena,kaip ir su maistu turi ziureti tas pats ir su alkoholiu,o jeigu jau isgerei,tai aisku geriau nusitrauk ir ispilk savo pienuka,kol issivalys visas brudas:)

    iirina

  5. 2

    kai jau nemaitinsi, tuomet jau galesi alkoholi vartoti.

    juratele

  6. 2

    po nestumo jei maitini MP tai nepatartina vartoti alkoholio.nestumo metu tikrai net rekomenduoja isgerti raudono vyno.

    deimantina

  7. 1

    Jei laukia labai svabi proga, tada paragauk to alkoholio, tik jokiu būdu savo pieneliu nemaitink. Kelias dienas duok tik mišinuką, o po to sugryžk prie savo pienelio:-)

    lina686

  8. 1

    Man akusere taip pat sake, kad alus skatina laktacija, aisku, viskas proto ribose turi buti vartojama. jeigu jau vartoti alkoholi, tai iskart po maitinimo. bet cia tik alus ar koks vynas, stiprieji gerimai turi manau palaukti.

    Elevina

  9. 1
  10. 1

    bobuciu pasakos cia viskas.aisku jei gersi po buteli degtines ant galvos taip taip tavo maziui pakenks bet jei isgersti raudono vyno ar alaus buteliuka nieko neatsitiks tik negerk sampano uztraukia pienuka.paiilsek pati pirma pati o paskui kai busi pasiruosusi pabaliavok juk ir tau reikia biskeli atsiplaiduoti.istikruju visos mamos turi 7 jausma kiek,kada ir ka gali isgerti.sekmes.vadovaukis sirdim:)

    nikitadew