Pirmiausia aš juos dedu į keptuvę ir ten patroškinu,ilgokai kokią valandą,tada truputį apkepinu,ir dedu į puodą su dešrelėm(šonkauliais) ir bulvėm ir dar patroškinu
Pirmiausia aš juos dedu į keptuvę ir ten patroškinu,ilgokai kokią valandą,tada truputį apkepinu,ir dedu į puodą su dešrelėm(šonkauliais) ir bulvėm ir dar patroškinu
Dominyka, dedant recepta reiktu ir autoryste nurodyti ;)
pakepinu kopustus su trupuciu svogunu, tada i puoda ipilu vandens sudedu kopustus ir tusinu apie valanda,dar imetu kubeli. tada desreles sudeti ir dar patusinti.
as tai nuplaunu kopustus,ipilu vandens i puoda ir dedu kad tusntusi...tada i tusinimosi pabaiga supjaustytas desreles dedu i puoda ir dar truputy patusinu,pridedu daug prieskoniu...atskirai padarau bulviu kose prie tusintu kopustu...na ir grietines ant virsaus kopustu.na ir viskas...nieko ipatingo...
as tai labai paprastai troskinu:pirma pakepinu tarkuota morka(jas dedu tam kad butu saldziau,nes kopustai buna rugstoki ir siaip jei kopustai rugstus juos reik praplaut) ir svogunus,poto sudedu kopustus ir troskinu jau ilgiau,kol suminkstes,kai jie buna minksti idedu desreles pjaustytas,i pabaiga ipilu grietines,bulves verdu atskirai ,nes paparastai tai darau kose is ju
Aš tai keptuvėjwe viską troškinu
Visuomet sviezius kopustus troskinu.
Bet jei reik su raugintais, tai i troskintuva idedu kopustus, ipilu siek tiek vandens, itarkuoju morka, idedu smulkinta svoguna ir griezineliais pjaustytas desreles, pabarstau kmynais.
Prie kopustu verdu bulves. Kopustus leksteje isimaisome su tomatu padazu.
darau labai paprastai ir ganasi skaniai
dedu bulves, desreles ir kopustus uzpili vandeniu ir pasitroskina biski ir viskas :)
i puoda ant dugno ipilu siek tiek aliejaus(kad kopustai nepridegtu)idedu kopustus raugintus,pradedu troskinti ant silpnos ugnies.kazkur uz pusvalandzio idedu keciupo,kopustai gaunasi raudonai rudos spalvos,apetitingiau atrodo:)dar pusvalandi troskinu.desreles dedu jau paciam gale.morku ir svogunu nededu,ir taip labai skaniai gaunasi.bulves verdu atskirai