Atsakymai

  1. 3

    visi pradejo rupintis ir lepinti mane, bet tokiu neatsirado kad vengtu, bent nezinojau tokiu!

    cindy

  2. 2

    Niekaip, pasidžiaugė tą dieną ir tike, darbe tai išvis dirbau kaip ir anksčiau. O namie tai pati išsireikalaudavau dėmesio ir poilsio.

    Jorkaile

  3. 2

    aplinkiniu poziurio nestebejau,visiskai neidomu, ka kas mano. Artimieji visi palaike, rupinosi ir lauke kartu su manim stebuklelio.

    Mila

  4. 2

    labai patiko milane69 teiginys:)saunuole!

    barskute

  5. 2

    na kazkaip kad salintusi manes kazkas tai nepajutau taciau tokiu kurie gasdino ir sake kad baigesi tavo grazios dieneles buvo nevienas, as sito nesupratau tada ir dabar nesuprantu:(tai galeciau pavadinti tik pavydu:)nesileidau niekieno lepinama viska dariau, visur ejau tik tempas letesnis buvo:)kita nestuma (jei bus lemta) elgsiuosi kitaip:)

    barskute

  6. 1

    Artimieji labai padeda,rupinasi ir dalinasi patarimais.Vyras tapo tikra namu sheiminike,daro viska,o manes prasho ilsetis ir saugoti save bei musu angeleli.Darbe koleges,ypac pagyvene-idomiai nuziurineja.Vaikai su kuriais dirbu(esu mokytoja) nuohirdziai klausineja ar gerai jauciuosi,gerbia ir tapo labai labai mokintinami:)))Keisciausia parduotuvese bent jau man kelis kartus padare nuolaidas kuriu net neprashiau(perkant balda nuleido net du simtukus:)))Gydymo istaigose susilaukiu netik pagalbos bet ir shypsenu ir pasiulymu padeti...Gal nuskambes savanaudishkai bet man shis demesys patinka,megaujuosi kiekviena akimirka.O tie kas ziuri su panieka ar dar kazkaip kitaip,juos ignoruoju arba nusishypsau jiems:)))Jei tenka vaziuoti mikriuku matau kai ilipa sena moteris ir jau shnairiai nuziuri,uzleidziu vieta atsisesti,juk man nesunku-as tik su leliuku:)idomi buna tada reakcija tu senuciu:)puola kazkodel atsiprashineti:))mum neshtukem reikia teigiamu emociju,o kas jei ne mes pacios sau galime jas suteikti...yra nuostabus Popieziaus Jono Pauliaus pasakyti zodziai:pradeti kudykeli tai pratesti kurima...mielos busimos mamytes megaukites kiekviena akimirka:)))

    Cristi

  7. 1

    daugiau rupinasi visi aplinkui rodo didesni demesi daugiau lepina artimieji giminaiciai kaskaip keistai bet smagiai :)

    ikmeskute

  8. 1

    kazkaip nepastebejau, gal kad pati aktyvi buvau ir gerai jauciausi.

    juratele

  9. 1

    kazkaip nepajutau jokio negiamo pojucio is aplinkiniu..na senutes tai kreivai ziuredavo..o bendradarbes labai lepindavo

    ingrandr

  10. 1

    Artimiausi žmonės labiau pradėjo rūpintis, draugams dar nesakėme. Manau, kad bus baltas pavydas ir noras padėti, nes aš pati draugėms padėdavau

    lauramal