Atsakymai

  1. 3

    Kai as laukiausi,nuejus pas gynekologe paklausiau ar galima dazyti plaukus ar nepakenks vakeliui,ir jinai man atsake,:Na taip jai laukiasi motetis tai jai dabar nieko negalima,ne plauku dazyti,nagu lakuotis,jei viso sito nedarysim budamos nescios tapsim negraziom bobom save nepriziurinciom ir vyrai mus paliks!jokiu budu negalima saves apleisti.Nieko cia nepakenks,yra daug daugiau dalyku kurie nesciom kenkia ,bet mes to net nepastebim.

    Irina

  2. 3

    čia tavo pasirinkimas gali dažyti aš nedažaiu juk per galva y karuja atcet patenka dažų chemijos ir taip gali pakenkti. bet dauguma dažo ir viskas gerai.

    mamyciuke

  3. 2

    Nemanau, jei dažysi natūraliais dažiuais.

    Jorkaile

  4. 1

    geriau nedazyti, bet jei dazysi,tai augaliniais rekomenduociau.

    juratele

  5. 1

    as manau kenksminga vistiek tai yra chemija ir gali pakenkti.

    geiza

  6. 1

    Na visi kalba kad gali tai pakenkti, gal ir tiesa drauges kelios laukiasi tai viena daze kita sake kad nedazys nes bijo, tai cia jau pati turi nuspresti, as asmeniskai pati budama 9 menesi nuejusi i kirpykla plaukus daziausi bet sruogelemis ne visa galva tai i oda nesigere dazai,bet cia visur galima iszvelgti blogumus.

    kasstina

  7. 1

    Na, as daziau. Kenkia manau per kvapa, kai nescia mamyte uosto, bet juk ne kiekviena diena dazai :)

    Indruke

  8. 1

    vaikeliui kenkia chemija,o jos dazuose labai daug. tad ar negali pakenteti,kol pagimdysi ir tik tada dazytis plaukus?:)

    bantukas

  9. 1

    As taip pat laukiuosi,ir plaukai pradejo sparciai agti..Nezinojau ka daryt -dazyt ar ne,pamaniau kad NIEKO neatsitiks ,jei nenudazysiu,ir nedazau...Db mano plaukai 3 spalvu,bet atrodo lb graziai;) manau net po gimdymo nedazysiu...

    labrollady

  10. 1

    dažiau tik kartą ir tik augaliniais dažais, nes nevaikščiosi su netvarkingais plaukais.

    vinipukas