Atsakymai

  1. 4

    as turiu ta "dziaugsmeli' ir zinau nieko nepakeisi, tiesiog anatominis smegenu kraujagysliu defektas del kurio nemirstama tik jis kai kada atima visa diena.. o vaikus maitinau kaip nemaitinsi, nes man jeigu jau migrena tai tesiasi visa diena, o ir nuskausminamieji jie tik siek tiek apibukina ta skausma, o skausmas visteik yra.. tad tiek besilaukdama tiek maitindama aisku nieko nevartojau o vaikus maitinau gi jie nebus nevalge visa diena..

    gertruda

  2. 3

    siūlyčiau nusitraukti pienelį ir maitinti iš buteliuko, arba duoti mišinuko tuo metu, kai kamuoja migrena, ir vartoti nuskausminamuosius. Aš pastoviai geriu raminamuosius Nota (bet aš nemaitinu), tai šiek tiek padeda nuo kasdienio galvos skausmo, o kai užpuola migrenos priepuolis, tai Dieve padėk, geriu visus nuskausminamuosius, kokių tik gauti galima ir gerai, jei bent kiek "atbukina" skausmą. Man per vieną dieną nepraeina, trunka nuo 3 dienų iki 2 savaičių. Šiek tiek gelbti šaltis - guliu prie atdaro lango, jei pajėgiu iššliaužiu laukan, ar bent į balkoną; taip pat šaltas dušas. Užuojauta visoms, kas patiria tą patį.

    bum

  3. 3

    as taip pat turiu sia nemalonia "dovanele" Jus klausiate ar maitinti krutimi kuomet priepuolis migrenos?maitinant man nepasitaike, bet as nebemaitinciau kadangi tuo metu vemiu ir vartojiu stiprius vaistus.

    barskute