Atsakymai

  1. 2

    Į tešla dedu miltu kefyro kiausiniu truputi druskos vandens. Į farša dedasi daug svogunu pipiriukai ir druska svogunas čedurėko pagrindas. iškočioji tešla ir kepi ceburėkus. skanaus.

    mamyciuke

  2. 2

    lb skanu ir nebanalu yra ceburekai is paprastu tu lakstiniu vafliu. mesa pasidarai kokia nori,susipjaustai vaflius ne dideliais gabaliukais,uzdedi mesyte,ant virsaus antra vafli ir apvolioji paprastoj tesloj su prieskoniais.mmm..kaip skanu zinokit.pasaka.:)ir kepti reikia papradtoj keptuej su aliejum.super buna.:)

    bantukas

  3. 2

    pasidarai tesla...mesyte uzsisudai kaip kas megsta ar suriau ar ne...issikocioji tesla idedi mesytes ir kepi;DD..nemoku kitaip paaiskint:)

    coliukexxxx

  4. 1

    su degtine ir as pirma kart girdziu
    as irgi darau paprastai tesla pasidarau , po to ja issikocioju , visada pasiimu lekste iskociota laksta ispjaunu toki kaip lekste , i laksra dedu farsa su prieskoniais , perlenkiu pusiau uzspaudau su sakute krastus ( kad farsas neiskristu) ir i keptuve kept

    Mazute

  5. 1

    siulau visoms pasigaminti labai greitai ir pigiai ceburekus:
    uzvirkite 2 stiklines vandens su sauksteliu druskos ir saukstu aliejaus.leiskite kelias minutes kad atvestu vanduo.veliau i ta vandeni imaisyti stikline miltu ir gerai gerai ismaisyti. po to seka vienas kiausinis, 60 gr degtines ir like trys stiklines miltu ir maisom maisom kol mase bus vientisa ir nelips prie ranku.
    idarui pasiimkite megstamo farso, pridekite pagal skoni svoguno (as ji labai megstu), cesnako skiltele, prieskoniu ir stikline kefyro. gaunasi pasakiskas idaras.
    suformuokite ceburekus ir kepkite aliejuje. patikekite, tai laiko patikrintas receptas. su tokia tesla as darau ir kibinus, tik vietoj farso dedu mesyte.
    skanaus

    Anonimas

  6. 1

    O as galiu pasidalinti SUPER cebureku receptu - tinginukams . Ji man pasake sunus,uz ka esu labai dekinga.Parduotuveje nusiperki "Flour Buritos " gatavus blynus. Farsa pasidarai pagal skoni - as dar dedu mairuno visada , istepi tuos blynus plaktu kiausiniu, dedi farsa , perlenki blyna (nuo kiausinio jis susiklijuoja) ir pukst i ikaitinta alieju. :super: :-D Nei su jokia tesla terliotis nereikia ir gaunasi labai skanus. :jee:

    Dominyka26

  7. 1

    Mėsą geriausiai užplikyti verdančiu pienu, tada būna labai minkšta ir skani

    lauramal