Atsakymai

  1. 5

    Kol sedejau su maziuku namuose, tai cia uzsukdavau kasdien po keleta kartu, patiko pasizaisti klausimais-atsakymais. Labai idomiu patarimu ir nuomoniu randu. Esu ir poroje mamyciu meet'u sudalyvavusi ir dabar vis dar su jomis pabendrauju. Tik nepatinka, kai ateina cia kai kurios mamytes tik del taskeliu "pauzdarbiauti", tada is karto matosi, kad ne del informacijos jos cia yra.

    Agne

  2. 5

    na jum pritariu as pati tik pries kelias dienas prisireginau na dar kolkas niekas manes nevadino kvaile ar panasiai ...cia labai daug idomiu temu ir pati gali wiska suzinot kas tau neramu daug patarimu na man irgi siaip labai patinka nesigailiu kad prisireginau ;]]

    ikmeskute

  3. 5

    Painka ji man labai jau joje esu senokai Čia gaunu daug vertingu patarimu į rupimus klausimus. Galima pabendrauti su kitomis mamomis pasidalinti vargais ir rūpesčiais paplepeti susirasti netgi labai geų draugių.

    mamyciuke

  4. 4

    na i sia sveteine uzsuku kiekviena diena po keliolika kartu, o patina tuo kad labai greitai gaunu atsakymus i rupimus klausimus ir siaip smagu paskaitineti man cia laikas laabai greitai pralekia:)

    barskute

  5. 4

    hm :) as jau cia beveik metai :) su mamom esam ir meetus pasidare kaip ir vilniaus mamytes :) isties graziai bendraujam, lankausi tai gan daznai, arba buna mamanija ijungta ir tik langas nuleistas, karts nuo karto ijungiu paziuret naujienas :) labiausiai nervuoja kai mamos labai kirsina, vadina kvailem ir t.t tada tai jau pikta buna.. bet kaip sakant duok durniui kelia :D nepradesi juk ce koliotis, nors noretusi kaska i vieta pastatyt ir primint kur randasi, bet nesinori siuklsyno daryt :D ta va

    kristale

  6. 3

    lankausi kiekviena diena, labai patinka atsakineti i klausimus, bendrauti idomu paskaitineti mamyciu nuomone apie tam tikras istorijas, uzduotus klausimus!

    cindy

  7. 3

    Apsilankau tai daznokai. Beveik keikveina deina. Visai nieko cia.

    austeja0809

  8. 2

    Lankausi labai dažna. Nes čia labai paprasta. Visada kas nors yra prisijungęs. Gali peržiūrėti senus klausimus. Jau turbūt klausimų apie viską viską yra... Ir atsakymų. Įdomu peržiūrėt ir rasti ką nors įdomaus.

    Jorkaile

  9. 2

    As irgi i diena uzsuku apie 20 kartu. Jei tik minutele laisva ir lendi paziuret, kas naujo

    Jorkaile

  10. 2

    labai patinka, kad nuolat forume kažkas yra ir vyksta nuolatinis bendravimas..

    Jorkaile