• 15ats.

    Kas gyvenate su vyru, kuris be mamos niekur?

    Ar yra tekę gyventi su tokiu, kuris nuo mamos papo niekaip nenutrūksta, o teisinasi, jog aš tėčio neturėjau tai, vadinasi, mano mamytė man pats svarbiausias žmogus, na ir tada prasideda visi gražumai mamytė pakvietė ten, mamytė liepė tą, mamytė prašė to, mamytei reikia ano, mamytei rupi, ka sunus veikia kokia 11 val. nakties su žmona ir taip toliau.

    Dominyka26Jis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Maniskis yra savarankiskas zmogus, tai nuo mamytes jau seniai atjunkytas. O vat mano mama kazkada turejo toki sugyventini, kuris visada ir visur savo mamyte minedavo, nors vyrui jau buvo virs 30 metu. Jis buvo bedarbis, mamyte ji islaike, pirko jam rubelius, maitino ir t.t. O vyras aukstas, tvirtas, Afganistane netgi pabuvojes, o elgiasi kaip koks lepunelis vaikelis; jam tik mama ir mama padare ta, pasake ana. Buvo net slykstu i toki vyra ziureti.

    Agne

  2. 4

    as is dalies su tokiu gyvenu ir dar jo mamyte kartu gyvena tai jau tikrai nekas.

    mamyciuke

  3. 3

    Mamos lepūnėlis. Greičiausiai pati mama nenori paleisti savo sūnaus. Tai toks savotiškas trukdymas normaliam jūsų gyvenimui.

    lauramal

  4. 3

    aš turiu draugę, kurios toks vyras - jis netgi važiuoja pas mamą praustis vonioje, kad ji jam nugarą nutrintų. O tokiam vyrui jau virš 30 m. Na, bet taip išgyveno kartu apie 10 m., dabar gyvena atskirai. Nemanau, kad aš išgyvenčiau kartu su tokiu nesavarankišku, be savo nuomonės vyru tiek ilgai.

    elegancija

  5. 3

    na neturiu tokio net ir maciusi tokio vyro neesu kaskaip keistai mano draugas irgi tecio neturejo ir su viska be mamos tvarkosi savo bedas ir panasiai ..

    ikmeskute

  6. 2

    net nezinau...kazkas ne visai normalu....

    juratele

  7. 2

    nu baisu, tikrai turetu buti nelengva su tokiu vyru gyventi.

    vestina

  8. 2

    taip manau ir aš tik niekaip negaliu savo draugei yrodyti jog ne vyrą keisti bet gal tą jo mamytę reikėtų paprotinti

    Dominyka26

  9. 2

    pazistu toki, bet siuo atveju ne vyrai kalti, o mamos, labiau tiktu parasymas mama negali be sunaus demesio gyventi. Tai labai baisu, gali net šeimą išskirti

    vinipukas

  10. 2

    tikriausiai jo mama labai nesupratinga jai tokiu laiku trugdo

    ikmeskute