Atsakymai

  1. 3

    as tai akcijomis prekiauju.. na dabar kiek kebloka, ne taip kaip 2006 kai pradejau.. bet uzdirbt galima, bet laiko atima daug.. jeigu nori gali panarsyt, pazaist, gal patiks?http://www.google.com/finance

    gertruda

  2. 2

    Papildomu darbu per du metelius, kol namuose sedejau, taip ir nesusiradau, o dabar man ir mano vieno darbo pakanka, nes jis tikrai daug laiko atima, o alga tikrai nebloga, tai pinigeliu mums netruksta. Akcijomis, kaip Gertruda pasakojo, mano vyras megsta pazaisti, bet pastaruoju metu nelabai jau sekasi, laukiam geresniu laiku :))) Na, o kai kurios drauges tai raso studentams kursinius, diplominius ir panasius darbus, uz kuriuos gauna keleta simtuku.

    Agne

  3. 1

    vyras dirba papildomai,"chalturina",taip ir prisiduriam pinigu

    ruta26

  4. 1

    Nedirbu jokio papildomo darbo.Labai bijau nuvargti.

    Imbiere

  5. 1
  6. 1

    Aš tiesiog dalyvauju visuose iš eilės konkursuose. Iš tiesų galima daug laimėti, ir pakvietimų į kinoteatrus, vaikų teatrus, žaislų, priemonių vaikui, knygų.

    Jorkaile

  7. 1

    As truputi draugauju su siuvimo masina, simtais neuzdirbu, bet kol maziukas miega- smagiai leidziu laika :)
    Prasom pasidairyti, gal kam prireiks ko :
    http://public.fotki.com/Zilione/

    Jurgita311

  8. 1

    niekaip man nesigauna nieko papildomai nuveikti, vaikiukui visa demesi skiriu

    juratele

  9. 1

    Manau, galima viską suspėti... ir vaiką prižiūrėti, ir keletą litukų papildomų į namus parnešti... nes pati auginu du vaikučius ir mokslo darbus rašau... ir lyg dar sveika, gyva... :)))))

    Roberta25

  10. 1

    auginant vaiką nesugebėčiau darbais užsiimti, nebent auklę turėčiau. Vaikui visą save atiduodu, togėl nebelieka jėgų nei kantrybės net knygai ar ilgesniam tekstui perskaityt.

    vinipukas