Atsakymai

  1. 3

    Oi jau aš tai pasidaryčiau mažža baliuka nes visteik norisi pašvesti ir paminėti o kitus pinegelius tai savo lepinimui masažas sukuosena ai kaip but faina:)))

    mamyciuke

  2. 3

    Cia jau kaip kam patinka. As pvz nematau prasmes kelti didelio baliaus, isleisti kruvos pinigu ant alkoholio ir desru, kepsniu ir t.t. paskui dar pora dienu likusi bardaka namie tvarkyti :)))) Tokiu atveju geriau draugus pakviesciau i kokia kavine kukliai pasisedeti, pabendrauti. Keleta metu is eiles taip gimtadienius svesdavau ir budavo rami galva, o islaidos panasios ir jokiu nesibaigianciu namu tvarkymusi. Baliukus darau tik siauram seimos ratui.
    O save palepinti galima ivairiai: prabegti per parduotuves, nueiti i grozio salona, i baseina su masazais, galu gale nusipirkti sau ir vyrui romantiska kelione dviems, jeigu imanoma.

    Agne

  3. 2

    na jei lepinsi save - darysi šukuoseną, makiažą ar dar kokią procedūrą, tai tuomet butinai reikia draugams pasirodyt. Geriausias variantas būtų, kad draugai tau nieko nesakę užsakytų vilą su pirtele ar restoraną ir ten tave pakviestų, mes taip esam draugams suorganizavę, tai tikrai super dovana. Dar gali save palepinti kelione, bet tada su draugais nepasidžiaugsi. Pasiūlymas draugams - renkite jubiliatui staigmenas, o nelaukyt kol jis jus pavaišins visas sunusiplukęs...

    vinipukas

  4. 1

    as nekelciau baliuko,pasilepinciau save,nueiciau i koki masaza ar i grozio salona

    ruta26

  5. 1

    Aš save tiesiog palepinčiau poilsiu... Jau visai nesinori nei draugų, nei baliaus. Vaikiški gimtadieniai tai suprantu.

    Jorkaile

  6. 1

    mano ir arteja tai as sakiau nesvesiu. namie tik kokio sampano su seima isgersiu ir viskas. geriau uz tuos pinigelius save palepinsiu naujais rubais:))))

    vestina

  7. 1

    Pritariu Agnei , geriausia kazkur kavinukei , nei namie bardako nei puse dienos stovet prie puodu ruost maista , po to namu tvarkymas antra diena, o cia nuejai pasedejai linksmai su visais atsventei ir namai tvarkingi ...

    Mazute