Atsakymai

  1. 4

    kartu pragyvenom du metus, apie vestuves vis pasvajodavom, planavom vaikeli, kai jau ji nesiojau po sirdute jauciau kad bus sunus, o kai daktarai tai patvirtino vaiko tevelis iskart pasiule tuoktis uz nuostabiausia dalyka pasaulyje-sunu, as kaip ir norejau palaukt kol pagimdysiu, bet susirasem iki vaikucio gimimo, kaip ir Agne, kad butume tikra seima:)

    erika1984

  2. 3

    Mes pragyvenome kartu keturis metus, tuoktis nelabai ir ruosemes. Bet pries vaikuciui gimstant vis delto nuejome ir susiraseme, kad pavardes butu vienodos ir seima galetume vadintis pilnaja prasme. O iki tol apie vedybas nelabai net kalbejom.

    Agne

  3. 2

    draugavom 5 metus :) vyras pasipirso per valentino diena, sake kiek ce galim raugaut :) reikia tuoktis ir seima kurt, planavom maziuka, bet ne taip greitai.. buvom nunese pareiskimus rugsejui, bet suzinojau kad laukiuosi, tai teko paskubint vestuves :)

    kristale

  4. 2
  5. 2

    pradraugavome karty 3.5metu,o tada jau pabodo mum lakstyti vienas paskui kita i svecius,pabodo kasdienis lakstymas ir vyras pasiule susituokti,kad galetume kurti bendra ateiti kartu ir drauge gyventi :) kaip tareme taip ir padareme :) ir visai nesigailim :)

    Pearl

  6. 2

    Pradraugavom nepilnai metus laiko 11 men ir susituokeme , o pragyvenom kartu iki vestuviu 5 men. Tuokemes is meiles ,o ne del reikaliuko kaip dabar populiaru.

    Mazute

  7. 2

    draugavau 9men,ir istekejau,motyvacija buvo is mano puses,pasiuliau nest pareiskimus ir jis sutiko.

    lijana2

  8. 1

    8 menesius pragyvenom,o tuokemes del leliuko

    ruta26

  9. 1

    draugavome 2metus o santuokoke 3metai

    lineja

  10. 1

    na mes draugavom beveik 1 metus,o kartu rpagyvenom metus laiko,o tuokemes del to kad uzsimezge nauja gyvybe:-)

    daina