Atsakymai

  1. 4

    Kolkas nedarau nieko, tai pas mus jau vyniojasi rutina, bet jau susimastau, kad laikas labiau pasistengti ir grazinti romantika i namus ne tik svenciu dienomis :))) tai vis bandau vyra palepinti tai masazu, tai retesnio alaus bonkele, tinginio pagaminu, kuri jis baisiai megsta, pavaisinu ji vakariene kavineje. Ir siaip dabar jis manes labiau pasiilgsta, nes iseinu i darba, nebesedziu namie, tai vis pasidaziusi, pasitempusi, su naujais ispudziais, kuriuos megstu vakare vyrui ispasakoti. O kai maziau matai, tai ir labiau pasiilgsti :)))

    Agne

  2. 2

    Nieko į patigo lepiname vienas kita maloneis žaidimais lovoje. Vakarienemis restorane nes yra šalia namu tokia jauki vietele tik va dovanomis vienas kito nelabai linke lepinti be progogos.

    mamyciuke

  3. 1

    stengtis dazniau pakeisti aplinka,dazniau pasibuti dviese

    ruta26

  4. 1

    na kazkaip nieko nedarau..nes pas mus nera taip gyventi blogai,kaip kitoms..pas us nevyrauja rutinaa

    ingrandr

  5. 1

    kad neatsibostu tas pats sedejimas namuose nueinme i kina,netoli yra parkas,tai einame ten pasivaikscioti,daznai nuvaziuojame papietauti kartu i kavine.

    sandrista

  6. 1
  7. 1

    lovos zaidimai,masazai,isejimas kartu pas draugus,arba atskirai,nes kai agne sake kuo labiau pasiilgsti tuo geriau:)nesedeti namie kiekviena diena manau svarbiausia,nes kiekviena tai gali uzknisti:)

    dzionike

  8. 1

    As irgi vyra palepinu gardumynais, skania vakarene zvakiu sviesoje, masazai...

    Mazute