• 15ats.

    AVENT pientraukis. Ar kuri naudojot AVENT pientrauki, ar jie geri, ar neteko nusivilti?

    Kokia ju kaina Lietuvoje naujo? Noreciau nusipirkti pientrauki, tik nezinau, ar dabar pirkti ar geriau palaukti kol vaikelis gims? Pas mane su pirma mergaite labai daug pieno buvo, ir niekas nepasake, kad reik pienuka nusitraukti, tai perdege ir paskui tiek daug jau nebuvo. O cia uzsieni tai jie brangoki, kazkur 270 litu iseina.

    oksaniukas19Motinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as taip pat naudojau avent pientrauki man jis buvo lb geras, bet mano manymu palauk kol vaikelis gims!

    cindy

  2. 3

    turėjau avent,kainavo kažkur apie 170lt.labai geras daiktas,tik,kad savaitę pasinaudojau,nes pienuko turėjau vos dvi savaites.

    emiliukas

  3. 3

    nauju avent pientraukiu kaina nuo 150 ,jei visa rinkinio tase,kur ieina buteliukai ,indeliai saldymui ir visa kita,tai virs 200lt kainuoja, as turejau pries gimdyma jau nusipirkus avent pientrauki ,bet man jo neprireike,pieno gaminosi tiek kiek reikejo, nenutraukinejau,kad nepradetu daug gamintis pieno, tai nei as nutraukinejau piena nei ka, is buteliuko negere vaikas tai vaziuojant kur ir nereikejo pieno palikt, visur kartu keliavom -pieno fabrikas salia buvo :)
    zinojau,kad gali neprireikt, bet norejau apsidraust,kad nereiktu po to lakstyt kazkam ieskot, ir dar jei netoki nupirks kokio noreciau :)))
    tai savo pientrauki perleidau vyro sesei, ji pagimde ir pupa jos neeme krutines tai pientraukis nepamainomas buvo...
    taip,kad cia nezinosi, jei turi atliekamu pinigeliu gali nusipirkt,gal panaudosi, o jei ne tai siulyciau parodyt vyrui koki pirkti jei prireiktu po gimdymo.

    Milana69

  4. 2

    Turėjau mechaninį pientraukį už 50 lt, tai labai geras ir tiko :)

    Jorkaile

  5. 2

    naudojau Avent, man jis patiko, tik nelabai daug jau jo ir reikėjo, pieno turėjau daug bet dažniausiai tai tik rankom truputį nutraukdavau, o su pientraukiu traukiau jei reikėdavo pienuko palikti vaikeliui. o kaina tai buvo apie 160 lt.

    auvilė

  6. 1

    naudojau AVENT liuks jis man kaina apie 170lt , as ji turejau dar pries gimstant mazytei ir man jis praverte isties nes be jo buciau isvis neilgai maitinus nes mazyle neeme kruties tad teko dirbt su pientraukiu...na bet cia individualu manau tau sprest ar ji dabar isigyt ar kai prireks tada.sekmes

    kotryna

  7. 1
  8. 1

    as irgi naudojiu rankini avent pientrauki, pirkau nenauja, naudote, bet tikrai geras daiktas, jau 3 menesiai naudojiu su tom paciom detalem ir nieks man nesuplyso kaip agnei. o nusitraukineju po kiekvieno maitinimo. nusipirkau pientrauki budama 7 menesius nescia, manau geriau is anksto viskuo pasirupinti, nei veliau kai gims vaikutis palikus ji mazuti lekti kazko ieskoti.

    ingaigute

  9. 1

    Elektrinis pientraukis yra geresnis nei rankinis tuo, kad ranku riesai taip nepavargs, jeigu reikes pieniuka nusitraukineti kasdien, bet jis daug brangesnis. As turejau rankini Avent, jis man labai praverte, naudojau kasdien, tai paskui menesi ranku riesai nuo spaudinejimo skaudejo baisiai. Dar rankiniu Avent minusas tas, kad ju tarpines gumeles ( zvaigzdutemis vadina) greitai nusidevi. Kasdien po kelis kartus pientrauki naudojant, ta gumele suplysta per savaite-dvi ir tada reikia skambintis Avent atstovams ir uzsisakyti tu gumeliu, jie jas atveza i artimiausia vaistine nemokamai ir palieka tavo vardu. Bet neskubek to pientraukio pirkti, geriau pasidomek apie naturalias priemones, didinancias pieniuko gamyba, apie taisyklinga zindyma ir gal to pientraukio ir nereiks.

    Agne

  10. 1

    Tiek su pirmu, tiek su antru vaikučiu naudoju AVENT firmos pientaukį. Man jie tikrai praverčia, kadangi vaikučiai krūties neėmė, o pieno gaminasi daugybė:-) Mokėjau 160litų.

    lina686