• 11ats.

    Žaidimai vaikams penkerių metų gimtadienio šventėje, kokius žinote?

    Mamytes padekit... vasario 4 mano dukrytei sukanka 5 metukai. Vaikas labai laukia savo sventes. Prikvieciau draugiu. Tik viena beda uzpuole, nesugalvoju kokiu galeciau vaikuciam zaidimu prigalvot, kad vaikuciam netektu liudet. Jei mamytes zinot kokiu zaidimu ar atrakciju pasisadalinkit su manim, busiu jums labai dekinga... aciu...

    viktorijazVaikų gimtadieniaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Yra toks senas geras žaidimas _ ŽIEDO DALINIMAS. Žaidime turi vienas nežiūrėti, vienas dalinti žiedą, o visų kitų žaidėjų skaičius neribojamas.
    Žadimo eiga: nežiūrintis turi atspėti, kam dalinantis į delną įdėjo žiedą. Jei atspėja, asmuo pas ką žiedas, tampa "nežiūrinčiu", o jei neatspėja, toliau turi spėlioti. Tas, kuris dalina žiedą, ieškančiam gali sakyti "springu sprangu pas ką žiedas, pas ką rūtų vainikėlis" Bet tai nebūtina:)
    Jei tris kartus neatspėji, turi atiduoti kokį nors savo daiktą, o paskui vykdyti publikos norus ir jį išpirkti.

    SUGEDĘS TELEFONAS. Sėdi visi eilėje ir vienas kitam perduoda žodį, t.y. pirmas pasako šalia sėdinčiam, tas perduoda jį sekančiam šalia sėdinčiam ir t.t. Svarbu viską daryti greitai. Paskutinysis pasako, ką išgirdo. Jei nesutampa su pirmuoju, iškrenta iš žaidimo.

    ŠILTA-ŠALTA arba paslėpto daikto ieškojimas. Vienas yra ieškantis. Patalpoje paslėpiamas koks nors daiktas. Jei ieškantis prisiartina artyn, jam sakoma "šilta", o jei nutolsta, "šalta". Radus daiktą, ieškojęs eina slėpti, o kas nors kitas ieško.

    nade

  2. 1

    1. Burbulu putimo varzybos
    2. Vezliu lenktynes ( vaikas pasilenkia i prieki , ant nugaros uzdedama pagalvele , rankomis nelaikydamas jos turi lenktyniauti su kitais vaikais "vezliais" )
    3. Nupiesk katinui usus (isrinktam vaikui uzrisamos akys, sis eina su kosmetiniu piestuku ar lupdaziu prie kito vaiko ir piesia jam usus )
    4. Baliona islaikyti kuo ilgiau ore... vaikai gauna po baliona, gali ji pusti, musti galva, bet ne rankomis, kas ilgiau islaikys baliona ore.
    5. kegliai (tuscius plastikinius butelius nuo limonado sustatom vienam kambario gale, o is kito galo ridenam kamuoli ( labai tinka krepsinio sunkesnis ) laimi, kuri daugiau iskerta.
    Na ir dar daug yra.. tiesiog reikia zinoti, kokioj aplinkoj bus svenciamas gimtadienis, kiek ten bus vietos ir pan..

    Jurgita311

  3. 1

    1.šilta šalta galite pabandyti kai paslepiamas daiktas, ir einama jo ieškoti, sakoma šilta,šilta, ar šalta.
    2.gal turite vaikišką alias, labai smagu
    3.susiburti į komandas ir klausinėti vieni kitų kas žino daugiau mįslių

    Dominyka26

  4. 1

    Dar vienas paprastas ir visu megiamas zaidimukas - sarados. Viena komanda rankomis ir visaip kitaip rodo zaidimo vedejo pasakyta daikta, o kiti spelioja ir atvirksciai. Laimejusiai komandai atitenka prizas, kuri jau sugalvoti nera labai sunku. Gali daryti piesiniu konkursa, plastelininiu figureliu, padainuoti karaoke ir t.t.

    Agne

  5. 1

    pvz surasyk i lapelius po koki gyvuna,ar taip ka,kas issitrauks tures pavaizduot,o kiti speliot:)poto prikabink ant siulu saldainiu su kokia dovanele,ir uzristom akim tegul suranda tu tik sakyk silta salta,:)

    renaciuke000

  6. 0

    Valgosas bet visi jo nevalgo kas?

    Anonimas

  7. 0

    Žaidimai ir [url=https://www.edukaciniai.lt/lt/edukaciniai-pagal-amziu/nuo-5-iki-7-metu.html/] zaislai vaikams nuo 5 metu [/url] pakankamai sudėtingas dalykas, šiaip rekomenduočiau pasidomėti vaikų gimtadienių vėdėjais, nes vaikams tikrai patinka ir pačiai galvos sukti nereikia :)

    barborabora

  8. 0

    nusipirk balionu kiek vaiku bus pasimk lapeliu ir parasik kiekvenui balionui po uzdoti.Ir lapelius idek i balionus ir paskui duokit vaikams balionus ir pasakyk kad susprokdinktu baliona su uspakaliu ir kiekvienas vaikas padarys skirtinga uzduoti

    Anonimas

  9. 0

    jurgeli meistreli kaip zaisti o gi visi susiburiam ir vienas vaikas stovi vidury ir parodo koki pritupima o poto tas vaikas parodo pirstu y ta vaika ir jis eina y viduri

    Anonimas

  10. 0