• 25ats.

    Striptizo sokeja mama, kaip tai atsilieptu vaikui?

    Esu jau 5 metus sokeja, taciau dabar jau manau, kad teks nutraukti savo karjiera, kadangi manau esu nescia.. Mielos mamytes, kaip jus manote, ar vaikeliui paaugus tai atsilieptu blogai?

    peleda789Nėštumas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Idomu, kaip tu pati galvoji dėl savo tolesnės galimybės dirbti tokį darbą ir kas tave gali varžyti ir toliau šokti.
    Aš nematau nieko gėdingo, kad mama šoka. Juk nebūtina tik paaugusiam vaikeliui sakyti "Žinok, vaikeli, mano darbas šokti striptizą". Juk galima paaiškinti šiek tiek kitaip, jau nebūtinai iškloti visą teisybę, kas yra tas striptizas.
    O vaikai gali gėdytis ne tik tokio mamos darbo, bet kiti gėdijasi, kad jie yra neturtingi, tėvai geria. O kažin, ar labai jau vaikas puikuosis, kad jo mama dirba valytoja? Juk ir dėl to gali tokį vaiką pravardžiuoti.
    Be to, iš tiek perskaitytų atsakymų, tiek siūlymų klausimo autorei pakeisti darbą... Bet ar jūs pačios lengvai galėtumėt pakeisti savo darbą, kad lengvai patarinėjat tai padaryti? Nemanau, kad turint kitą perspektyvų darbo variantą, norėtųsi likti striptizo šokėja, tai greičiau jau liktų kaip hobis. Bet šiais laikais, džiaugiesi, kad turi nors kokį darbą ir atlyginimą.
    Manau turėtum pati viską apgalvoti, kaip tau elgtis su darbu. Nes iš kitos pusės ir laikas eina, amžius nestovi vietoje, ne visada galėsi šokti taip, kaip buvai jauna. Kažkada ir tave pakeis kitos, jaunesnės šokėjos. Todėl geriausia pagalvoti, ką reikės veikti po kelerių metų, kai jau paauginsi vaikutį, kaip suderinsi darbą ir vaikučio priežiūrą?

    elegancija

  2. 3

    as tos pacios nuomones jei jauti ir esi nescia tai paarciau mesti si darba, nes nemanau kad vaikui patiktu kad jo mama striptizo sokeja, o beto sis darbas naktinis kas butu su vaikuciu ir ar pakelsi budama nescia sokti naktimiks?!

    cindy

  3. 3

    Vaikais šeis laikais labai žaiurus ir jai sužinos kad mama striptizo šokėja tai tam vaikui tikrai nekas o jai dar mergaite:((( Bet jai jau tu pasiryžai būti mama tai pasisten kad tavo tokio darbo niekas labai neviešintu buvo ir viskas taip bus geriau tavo būsimam leliui.

    mamyciuke

  4. 2

    "manau esu nėščia"
    tai ar esate nėščia ar tik taip manote?

    emiliukas

  5. 2

    o kuo striptizo sokeja yra blogai????juk ji negula i lova su pirmu pasitaikiusiu,ji tik atlieka savo darba - susoka soki! Juokinga kaip kitos raso kad vajezau striptizo sokeja,kaip blogai.Mano nuomone tai toks pat darbas k,aip ir kasininke,pardaveja ar pan.Beto jei as dirbciau toki darba tai dirbciau iki dekreto o tada du metelius auginciau leliuka,po siu metu pagalvociau ar noriu grizti i ta pati darba ar ieskociausi kito...

    Doviliuke

  6. 2

    na tai juk irgi darbas,,,nieko nesmerkiu! svarbu doras zmogus esi!

    mami

  7. 2

    As nematau cia nieko bloga..kiekviena mes pasirenkamae kokoi darba dirbti..Bet jeigu jau pastojai,jau kaip ir nebegalesi sokti,manau ir pagimdziusi galetume jau atsisakyti sio darbo ir pasiieskoti perspektyvesnio.

    sandrista

  8. 2

    jei tai yra tavo vienintelis pinigu saltinis, tai ir dirbk, bet jei turi antra varianta is kur prasimanyti pinigu, siulyciau rinktis kita varianta, bet visvien sekmes

    Imbiere

  9. 2

    pritariu visom.. geriau pagalvok apie vaikeli ir jo ateiti.... nemanau kad ir pati noretum kad tavo mama soktu striptiza...

    simute

  10. 1

    gal niekaip, pamirstu, isvaziuotu kitur gyventi

    Auksare