• 33ats.

    Ar gali buti, kad namie vaidenasi?

    mes gyvenam bute 4 kambariu, bet 2 kambariai yra sudeti daiktai ir mes jais nesinaudojam, bet cia pradejo darytis keisti dalykai. Visa laika, kai reik miegot isjungi sviesas, pradeda kazkas tuksent ir dundet? Ka manot, gal vaidenasi cia? Ar kokiu peliu yra? Nes as bijau tokiu dalyku ir man baisu vienai buti namuose, kai pradejau girdet garsus. Ir neseniai suzinojau, kad cia gyvenus moteris esa mirus, gal jos siela vaiskto. Nzn ka net galvot:(

    renaciuke000Sapnai, horoskopai, prietaraiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Gali buti peles , bet peles juk mazutes todel jos 'nesibaladoja' garsiai , o gali butu ir pasiklydusios sielos. Pasikviesk kuniga i namu pasventis namus.

    Migela

  2. 1

    cia jau kunigo reikia

    sandi

  3. 1

    net siurpas perejo per kuna,kai perskaiciau,bijau visokiu tokiu dalyku,pasikviesciau kuniga,kad pasventintu

    ruta26

  4. 1

    As tikiu, kad namie gali vaidentis. Sutvarkyk pirmiau tuos mirusio zmogaus daiktus. Arba ismesk juos. Tada jau ziurek, jei kas girdesis, tai sventintu vandeniu kampus aplaistyk.

    Imbiere

  5. 1

    gali. reikia kad kunigas kampus pasventintu

    Auksare

  6. 1

    Pas mano vyro tevus aiskiai vaidendavosi. Vienam kambary vaikstinejo vyras ! Namas naujai pastatytas, jame iki tol niekas negyveno. vat ir paaiskinkit tai... pakviete kuniga, tas namus pasventino, tai po to tik sapnavosi lapkricio 1- aja, o po to visai nustojo...

    Mea

  7. 1

    Sveikute :)
    taip netiketai pamaciau tavo parasyta beda.
    uz akies uzkliuvo tavo zodziai kuriuose parasei,kad yra nesutvarkyti kambariai su daug nesutvarkytu daiktu.
    tikiu,kad vaidenasi.nemanau,kad turetumi nekreipti demesio y tai.
    ka daryciau vietoj taves?visu pirma-sutvarkyciau kambarius-sielos apsigyvena ten,kur vyrauja netvarka,gincai,alkoholizmas.jei nepadetu,pasisnekek su jais,nereikia bijoti.tik mokek pajausti vyraujancia erdve.sekmes tau.

    Anonimas

  8. 1

    viena nakti vistiek nebuni ..ka sako vyras apie tai ?pasitark su kunigu gal..

    ikmeskute

  9. 1

    Skaičiau įžymaus gyd.Niutono knyga Sielų keliones.Jis tūkstančius savanorių buvo užhipnotizavęs ir tie pasakojo ką jie jautė,matė kai buvo siela.Ir vienos sielos greičiau išeina,kitos vėliau.Todėl jei ten mirė moteris pilnai tikiu.Patarčiau kaip ir kitos moteris, su šventinta žvake peržegnoti kiekvieną kambario kampą ir išnešus žvake iš buto užpusti.

    emute

  10. 1

    Manau, kai kazko bijai, tai ir atrodo, kad taip yra, net ir nereiksmingi dalykai atrodo svarbus :) As siaip irgi kartaisprisigalvoju visokiu nesamoniu, bet pati suprantu, kad taip nebuna :)

    Indruke