• 34ats.

    Kaip priaugti svorio?:)

    Visos tik ir tekalbat, kaip numesti svori, o as noreciau paklausti jusu, gal zinote kaip priaugti? Labai krist pradejo ir nebezinau ne ko griebtis...

    ausra2Moters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    manau kad jeigu svoris krenta nenormaliai tai reikia kreiptis pas gydytoja,gal kuom sergi,isitirk krauja pirmiausiai.

    Sagute

  2. 3

    jei nori parasyk man as tau dieta atsiusiu kuri padeda priaugti svorio :)

    Anonimas

  3. 3

    na jei pas tave yra greita medziagu apykaita..tai gali stengtis-nesistengusi svorio nepriaugsi..

    ingrandr

  4. 3

    na mano ūgis 178 ir sveriu 56, bet man gerai... na o jei tu nori priaugti ir valgant neina, vadinasi toks jau tavo tas sudejimas ir nieko cia nepakeisi:)

    VilijaPovilioniene

  5. 3

    stenkis maziau nervintis del visko jaudintis daugiau poilsio ir vitaminus kokius gerti siulyciau ;]

    ikmeskute

  6. 3

    nelabai gerai jei stipriai krinta svoris galbut problemos su skydliauke? jei neesi pasitikrinusi pasitikrink,nes tai gali buti svorio kritimo priezastis.

    barskute

  7. 3

    maziau streso, dazniau, kad ir po maziau valgyti (valgyti tai kas skanu, tada daugiau susivalgo), daugiau miego, poilsio. Kasdien normalus pusryciai, pietums butinai sriuba ir antras, vakariene... keli uzkandziavimai tarp siu valgu.... o ne bele ka ir bet kada pavalgyti... valgyti reikia letai, pasimegaujant, o ne paskubomis :)

    Ausrute

  8. 2

    Sveikute,gal jau cia pavelavau atsakyt,bet noriu patart.Mane vienu metu ir svorio kritimas kamavo-paciai-buvo tada 32m,ugis 1,68 o svoris buvo nukrites iki 47,800.tai buvo menkas juokas kai sveikata slubuot pradejo(atsisakinejo inkst ,kepen funkcija,del medziagu trukumo.)tai nepadejo nei vitaminai,nei papildai.Tik po mokamu kraujo tyrimu is venos(28LT)nustate hormonu sutrikima.Blogi gerus naikino.Tai buvo pasakyta gert hormonus,arba pastot. arba pastot.Dabar po gimdymo sveriu apie 60kg.Taigi jai neramu,nelauk ir nueik pasidaryt kraujo tyrimo.

    Fausta

  9. 2

    valgyk daug surekiu ir miau gerima gerk:-)

    daina

  10. 2

    Oho kiek visokių patarimų prisiskaičiau. Mantaip pat priaugti svorio nepamaišytų.. Bet yra toks "zakon podlasti". Kai buvau storesnė, nepavykdavo sublogti, o dabar kai jau per daug sulysau, tai nepavyksta sustorėti.

    Jorkaile