• 10ats.

    Vilniaus gimdymo namai, kokie atsiliepimai?

    sveikutes mamytes, labai noriu pasiteirauti,
    gal kuri nesenai esate gimdziusi tyzenhauzu 18, gimdymo namuose.
    kaip dabar ten aplinka ir ar likote patenkintos personalo paslaugumu?
    Uz poros savaiciu ir as ruosiuosi, bet labai jau baime kotais ima, kiek kainuoja elementarios paslaugos tokios kaip nuskausminami ir taip toliau. Aciu mamytes uz info.

    XimanaGimdymo namaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Kiek aš girdėjau apie juos, tai tik gera :) Nors pati gimdžiau Trakuose, nes ten atnaujintas visas skyrius ir technika..

    Jorkaile

  2. 3

    as gymdziau ten spalio men,is anksto niebuvau susitarusi,tai davem daktorui 200 ir akuserei 100 lt.jokiu nuskausminamu nedariau pati gymdziau,kek zinau epidurinis vasara 100 lt kainavo.patalpa kur gymdziau labai patiko kaip uzejom net nuotaika pakilo,daktaras papuole su akusere demesingi,bet as ne viena gymdziau.patalpos kur jau gulejom su vaiku tai nepaligint su ta kur gymdziau,bet kaip ir ligoninei,nepasakysi kad labai blogai,normaliai.maitinimas aisku,siep sau,gal ir to noro valgyt nie labai buvo,mama is namu nesdavo skaniau :)personalas -nieko blogo niepastebejau....taip viskas butu gerai tiktai kad liko man mazas gabaliukas placentos,nzn kaip iskarto niepastebejo daktaras....tai reikejo po 2.5 men vaziuoti valyti (nenustodavau kraujoti ).antra vaika gymdit vistek vaziuociau ten :) kas nepatiko tai priimamajam kai atvaziuoji nielabai siltai sutiko,gal kazkek ir galiu suprast,jems tai iprasta,o mums gi zinksnis i niezinomibe... :)

    dominika

  3. 2

    vilniaus gimdymo namuose pagimdziau siu metu vasario 2.
    mano terminas buvo 25 sausio tai vasario 1 jau turejo guldyti stebejimui ir reiklaui esant skatinti gimdyma. bet man sausio 30 susivaideno kad patekejo vandenys tai nuvaziavau y ligonine. priemimo skyriuje prieme tikrai gerai, apziurejo net 2 daktares ir abi nusprende kad gimdyti dar anksti bet namo jau nebeleis ir pagulde y patologini skyriu. ten pragulejau iki pirmadienio pavakares kai jau tikrai patekejo vandenys ir perkele y gimdykla 5 vakare. skyriuje sesutes labai demesingos - ir kol gulejau tas kelias dienas. kai tik nuejau pas jas pasakiau kad man atrodo nutekejo vandenys is kart iskviete gydytoja. akusere ir gydytojas pasitaike labai linksmi ir malonus. tikrai momentais sugebejo uzkalbeti ir padejo (gimdziau viena). uz nuskausminamus nemokejau - man juos leido jau pries pabaiga, kai jau net taresi ar dar galima, ar nepervelu. ar kainuoja epiduras nezinau, man jo neprireike. taip pat turejau narkoze po gimdymo apie valanda, nes pradejo kraujuoti gimda tai turejo ziureti ar neliko placentos gabaleliu - uz tai taip pat nemokejau. po narkozes lasino skyscius ir laseline eme is kito skyriaus tai tik tai reikejo nupirkti ir jiem paskui atvezti. maistas niekuo neypatingas bet valgomas ir tikrai jo uztenka. pogimdyvinese palatose sesutes paslaugios, padejo kai reikejo ir patare ka daryti ir diena ir nakti. siuo metu vyksta isores apsildymo darbai, palatose silta, triuksmo bent as negirdejau ar bent y jy neatkreipiau demesio, ne tas galvoj jau buvo.dusai, tuoletai sutvarkyti, palatos taip pat. jei nori atskiros palatos kartu su vyru tai man rodos kainuoja apie 200 lt.
    seip gal man taip pasiseke, bet tikrai likau patenkinta ir neturiu kuo skustis. jei dar gimdysiu, tai tikrai ten pat =)

    titina

  4. 2

    ziuriu niekas nieatsako .tyzenhauzu 18, cia dar vadinasi kovo 8:) galvoju kad yra niemazai ten pagymdziusiu...

    dominika

  5. 1

    As irgi ten gimdziau,su nieko netariausi,niekam nemokejau,labai gerai priziurejo,tik kai israsinejo tai dideli torta visiems tuo skiriaus daktarams nunesem ir si vaikuti ten gimdysiu :)

    Jolka123

  6. 1

    gimdziau ten pries metus, tariausi su akusere, viskas praejo gerai, personalas malonus, neskaitant darbuotoju priimamajame, nieko nepaaiskina, o gydytojai, seseles visi puikus, ypac daktaras Razumas. Kai gimdysiu antra vaika tai tik VGN.

    Snezana

  7. 0

    gimdziau vgn, lb gailiuosi kad gimdziau. gimdziau pries metus. buvo baisu, elgesi kaip su gyvuliu, jiems buvo svarbiausia tik vaikas, as buvau paskutinei vietoj... buvo vaiko svoris virs 4 kg, sunkus gimdimas ir pirmas vaikas. pati net neistengiau isgimdyti, skausmai buvo nepakelemi, ant manes reke kad stumciau bet sunku buvo ... vaikas buvo blogai atsisukes kad lengvai gimtu, virkstele apsisukus ne viena syk buvo. kai praejo puse gimdymo, kai buvau jau sukarpyta tada galvojo daryti cezari. bet aciu dievui isgimdziau... kad valanda dar butu uzsitese buciau nebeturejusi sio stebuklelio. parvaziavusi namo, negalejau paeiti, koju nevaldziau nes buvau visa istampyta, per kelias savaites pamazu pradejau vaikscioti, o jau galvojau kad nebegalesiu vaikscioti. tad labai galiuosi kad ten gimdziau. linkiu kad kitoms mamytems taip neatsitiktu kaip man

    Anonimas

  8. 0

    sveiki,pagimdziau spali menesi,daktarams jokiu pinigu nedaviau ir viskas buvo gerai,o daktarai normalus mieli zmones.

    Anonimas

  9. 0

    as irgi ten gimdziau bet mamites pamirsot ir sesuciu kurios priziuri jusu vaikus atskiroi palatoi, tai yra po cezario. jus sakot tam sumokejau kad skaudejo, tam kas mane priziurej, o kkodel nepaminetos zmones kurie priziuri JUSU VAIKUS

    Anonimas

  10. 0

    Man teko gimdyti iskarto po naujuju, atvaziavau i ligonine kai gimdos kaklelis buvo atsiveres jau ant 6cm, pakliuvau pas isgerusias akuseres,buvau paguldyta ant gimdymo stalo, man prijunge aparata vaiko sirdelei ir saremiu stiprumui stebeti,pacios akuseres pasisalino toliau svesti ir buvau palikta su vyru vienu du, nesulaukiau jokio demesio, per 8 kankinimosi valandas vos keleta kartu buvo uzejusios ir tai tik pakviestos mano vyro, kadangi pati aparato negalejau atjungti o i wc reikejo;) jos delse priimti gymdyma, galop isvis buvo prapuolusios 2valandom nezinia kur, vyras net negalejo ju surasti, bet musu laimei pasikeite pamaina, tuomet sulaukem pulko maloniu besisypsanciu akuseriu ir pagimzdiau per 5minutes, didelis aciu joms, nes pagimdziau lengvai, sveika kudikeli. Dabar galvojame kad tikriausiai beda buvo tame jog nesumokejome toms isgerusioms akuserems pinigeliu.. Tad patariu isanksto issirinkti akusere pas kuria gimdysite, ir paruosti pinigeliu tam:) Vat tokia mano patirtis begimdant Kovo gimdymo namuose.Jums linkiu malonesniu potyriu:)

    Anonimas