• 6ats.

    Kauno antroji klinikinė ligoninė, ar yra gimdziusiu Kaune, 2-oje ligonineje, kokie atsiliepimai?

    Gal kas nesenai gimde Kaune 2-ojoje ligonineje? Kokie atsiliepimai? Pas kokia gyd. teko gimdyti?
    Taip pat domina tu nuomones, kurios ruosiasi ten gimdyti:)

    zuika99Gimdymo namaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    neseniai kalbėjau su gimdžiusia Kauno 2 ligoninėje prieš pora metų ir nustebau, kad tenai laiko 5 dienas po gimdymo net jeigu viskas tvarkoj. Nežinia kaip šiais metais, kai krizė, tai gal sutrumpino laiką iki 2 kaip ir visur. Blogų atsiliepimų negirdėjau.

    bum

  2. 1

    2- oje ligoninėje gimdė mano draugė. Važiavau jos parsivežti tai buvau pakraupusi, mes nei su gimdyve nei su vaikeliu niekas nesiskaitė. Palata gal kokių 5 kv. metrų ir dvi gimdyvės remontai nepadaryti. Buvo baisu, laikė dvi paras apie vaikelio sveikata nieko nepaskė nieko nepaaiškino ir iš vis su tais mažyliais kaip su buratinais po koridoriu po kelis vežimus stumdo. Gal su mano drauge taip elgėsi, kad ne kaunietė ir pinigų neturi ir dar truputi žiopla. Man tai ten toj 2 klinikoj labai nepatiko, pas mus Raseiniuose daug gražiau ir labiau pacientais rūpinasi.

    Anonimas

  3. 1

    laba as ruosiuos ant dienu gimdyti ir vazuosiu tik y antra. ten labai geri atsiliepimai ir teko guleti su toksikoze ir labai rupinasi...naujos gimdymo palatos akuseres labai nuosirdzios...ir tikrai ten niekas nelaiko 5 dienu....

    Agniukas

  4. 1

    gimdziau pries metus ir esu labai patenkinta,jei dievas duos antra vaikeli nedvejodama ten gimdysiu.gimdziau pas gydytoja silkaitiene ir akusere linute buvo nuostabi komanda ir priekaistu jokiu neturiu.apie jas gali paskaityti super mamose nerasi ne vieno blogo atsiliepimo.super!

    adele

  5. 0

    sausio men gimdziau 2 ligoninej...sekanti vaikeli taip pat gimdysiu ten...patiko gimdyklos, palatos, gydytoja, personalas...net maistas :)

    Anonimas