• 12ats.

Atsakymai

  1. 3

    Mano maziuke tai visai neprisirisus prie manes.Jei vienodai ar as,ar tetis,ar mociute paima ant ranku,valgyt duoda.Nuo pat gimimo miegojo su manim lovoj(nors ir turejom lovyte),bet dabar jau gal menesis dedu i lovyte ir jai nera skirtumo,miega kaip miegojus :)Zmoniu irgi nebijo juokiasi kai pasnekina.Jai dabar 7,5men.Tikiuosi taip ir toliau bus,nes mano manymu tai gerai,kaip ir sake Vilmiene nebus ateity problemu su darzeliu.

    Anonimas

  2. 2

    Manasis labai labai buvo prisirišęs.. sunkiai kur nors išleisdavo, irzlus būdavo..

    Jorkaile

  3. 2

    Na taip, jau ir mes pastebejom. Mazyliui du supuse menesiuko, bet kai prieina svetimas zmogus,taip ir patempia lupa. :)

    Linute39

  4. 1

    iki metuku laiko nebuvo prisirises,po pirmojo gimtadienio viskas apsiverte,sunkiai kur iseit galiu

    ruta26

  5. 1

    musu mazyliui 2 men.,,su kapeikom",tai aplamai nepakencia jei namie svetimi,net su anyta skaipu negaliu pasneket,zviegia lig skerdziamas puikia toleruoja visus seimos narius,jei pas mama ant ranku.Tai pravarde gavo mamyciukas,o i darba grizt reikes po 4 men,net nezinau ka reikes daryti

    autodina

  6. 1

    atrodo nuo pat gimimo niekur su dukryte nesiskyrėm, kartu visa šeima keliavom pas visus draugus, pas mus ateidavo ir draugai, ir seneliai. Bet kaip mamyčiukas buvo, taip ir liko, tai niekas nepakeitė. Buvom palikę 4 mėn. dukrytę su močiute ir vyresniaisiais broliais, o patys išėjom N.m. švęsti. Tai didžiąją dalį mažoji praverkė. Kai pas brolį ant rankų - gerai, pas močiutę - ne :( O atrodė, tokia maža, ir gali palikti su kuo nori. Pasirodo - ne :) Ir dabar jau jai 1,5 m., bet niekur nuo manęs nė per žingsnį. Aišku, išeiti iš namų galiu, dar scenų nekelia, bet svetimų žmonių bijo. Gal todėl kad visos bobutės ir diedukai nori ją pakalbinti, tai ašarų pakalnė būna. Bijau, kad su darželiu mums bus problemos :( O pratinti prie savarankiškumo, dar nelabai išeina.

    elegancija

  7. 1

    maniškis maždaug nuo 11 mėn pradėjo manęs nebepaleisti ir ligi šiol vis prilipes, jam dabar 1m 3mėn. truputį paverkia kai aš išeinu, bet po to mielai būna ir su tėčiu ir su seneliais

    auvilė

  8. 1

    Mano panai 11men. tai kai man reikia iseiti buna daug asaru,po to apsiramina ir jau bendrauja su tete.

    ausrab

  9. 1

    dukrytes ilgiau kaip kelioms valandoms nesu palikusi.. ta laika visai sauniai pabuna su teveliu, pazaidzia, pavalgo, jei reikia kartu uzmiega :)... karta valandelei palikau ir su seneliais, tai parejusi radau visus laimingus bezaidziancius :)

    Ausrute

  10. 1

    Mano maziukas (1,3 metuku) labai ,,prisirises'' prie manes.Efektyviausiai as maitinu,geriausiai as uzmigdau.Gali maitinti tevelis,sesutes,bet tuomet ne viska suvalgo,yra neramus.Uzmigdyti niekas jo negali be manes.O jam jau virs metuku.gal negerai,kad toks ,,maminis''.

    vilem