Atsakymai

  1. 3

    Dar galiu atsiusti nuoroda kur gali atssiusti CD su anglu kalbos zodziu tarimu liet ir angl. Pasileidi per grotuva ir klausaisi.

    Jorkaile

  2. 3

    Labai svarbu - Tavo motyvacija... Kai jos turėsi, atrasi būdą, kuris tau tinka.

    Jorkaile

  3. 3

    Kai busi toje aplinkoje ir negausi bendrauti lietuviskai, labai greitai ismoksi ta kalba. Lietuvoje bunant nelabai ismoksi angliskai. Reikia tiesiog bendrauti, klausyti ir bandyti sakyti.

    Linute39

  4. 2

    filmus gerai ziureti anglisku,taip ismoksi tarti, o mokytis turi su zodynu:)sekmes:)

    coliukexxxx

  5. 2

    O kam tau tik žodžiai? Na geras būdas skaityti anglų kalbos knygas, straipsnius su žodynu. Vėliau ir žodyno nereikės. Voien iškalti, nenaudojami žodžiai nemanau, kad prevers.. :)

    Jorkaile

  6. 2

    Pirmiausia tai geriausias ir greiciausias mokslas kaip sake Linute39 yra bunant toje aplinkoje kurioje kalbama vien angliskai.O tos knygos,tai is ju tik pradmenis gali ismokt.Nemanau,kad jei esi pradziamokslis anglu kalboje taip greit ismoksi kalba,zodzius.Ir tikrai ne taip lengvai jie istrigs.Nes jei tu versiesi teksta dar tik mokindamasi kalbos nezinosi kas antro zodzio.Jei dar tik ruosiesi vaziuot i uzsieny,tai mokinkis pirmiausiai abecele,kaip geguziukas sake vartyk vaikiskas knygutes su paveiksliukais,verskis zodzius kolkas lengvesnius.

    Anonimas

  7. 2

    Manau geriausia stengtis kuo daugiau laiko skirti mokinimuisi...Prisimenu kaip pati mokiausi,nes galima sakyti,kad pati esu savamoksle,t.y. mokykloj mokiausi vokieciu kalba...Bet gyvenimas taip pasisuko,kad vis gi prireike anglu.Tai pirma pradejau zinoma nuo susipazinimu abeceles :)o tada nuo vaikisku knyguciu,su zodziais ir paveiksliukais,veliau perejau prie nedideliu tekstu ir zodyno pagalba versdavausi,nezinomus zodzius,kuriu neatsimindavau arba nebuvau susidurusi tai ne tik issiversdavau su zodynu,bet ir atskirai isskirdavau,pasizymedavau,kad labiau atminti palavinti.Su gramatika sunkiau,zinoma.Svarbu kuo daugiau daryti pratimu ir jei imanoma kuo dazniau salia "tureti",susitikti su zmogum,kuris aiskiai,taisyklingai taria zodzius,skiemenis.Taip pat padedavo ivairus multiplikaciniai filmukai arba cd irasai,su letai,aiskiai tariamais tekstu irasais.Sekmes.

    geguziukas

  8. 1

    Nesenai isgirdau, kad yra tokia galimybe: Lietuvoje nuipirkti anglu kalbos kursus, o mokytis uzsienyje dvi savaites, menesi. Manau toks budas visai efektyvus

    Jorkaile

  9. 1
  10. 1

    as taip pat su anglu neturejau nieko bendra,tai i masina vietoj muzikos CD isimeciau anglu kalbos pamokeles ir ziurejau vaikiskus filmukus

    autodina