• 16ats.

    Del vaiko mokykleliu, gal kas lankosi ar planuoja?

    Noreciau su vaiku eit i kokia nors mokyklele, pvz kur moka sokt, ar su vaikais dainuoja, gal kas patartu? Ir nuo kokio amziaus priima? Mum dar metukai. Zinau kad nuo 1,5 metu yra muzikine mokykla.

    Snezana1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    dabar jeigu nesuklysiu berods70lt. bet tai buvo pries metus, nezinau kaip dabar. Noriu vel pradeti vesti, tai jei ka suzinosiu parasysiu

    Mila

  2. 2

    as norejau nueiti i kudikiu baseina, taciau kaune buvo du, ir tas, kuris geresnis nebedirba :(

    juliete

  3. 2

    girdejau apie sokiu mokyklele, per laida mamyciu klubas, pabandykite pasiziureti kristinoss.lt, ji pati veda pamokeles. vilniuje.

    juliete

  4. 2

    Visai šaunu Yamaha mokyklėlėje

    Jorkaile

  5. 2

    Dabar mes irgi lankom Yamaha mokyklėlę. Mums jau 1,7 m., tai einam į "antrą" pakopą. Pirmoji - ruoniukas, antra- aštuonkojis, o toliau nežinau :) Antra vyksta iki 3 m. amžiaus. Tikrai idomu, labai patinka, nes moko ir muzikos, ir susikaupimo, ir bendravimo su vaikais, ir savarankiškumo. Dabar tuo pačiu darom visokius mažus darbelius, klijuojam lipnia juostele (mamai padedant), piešia kreidelėm, dažais ir pan. Pamoka vyksta 45 min. 1 kartą per savaitę. Nežinau kaip kitur, bet mes mokam 75 Lt per mėn. + knygelė su CD už papildomą kainą (ją reikia pirkti, nes joje daromi darbeliai). Na, kol neisim į darželį, tai lankysim lankysim:)
    Kol kas apie kitokius būrelius nesidomėjau, arba laikas netinka, arba brangu, arba toli nuo namų. Esu girdėjusi apie kažkokią meno mokyklėlę vaikučiams, bet kainuoja apie 450 lt per mėn., na gal daugiau kartų lankyti tik.
    Bet kol kas negalim atsidžiaugti Yamaha :)

    elegancija

  6. 2

    Dukrai dabar 1.6 ir lankom Meno mokykla du kart i savaite. labai smagu buna, nemazai vaikuciu, vaikai ir mamos gali pabendrauti. Vyksta sokio dramos dainavimo ir dailes pamokeles.
    Pernai nuo 6 men lankem yamahos mokyklele irgi buvo smagu.
    Siaip kiekvienam mieste kazkas tokio turetu vykti tik reik pasidometi.

    austeja0809

  7. 2

    Mes Vilniuje pilaites rajone lankeme. Labai gera mokytoja. Na ten paleidzia ivairiu daineliu, ar melodiju, kadangi mums buvo tik puse metuku, mes mokemes pagauti ritma. sake, kad nuo amziaus priklauso ka jie ten veikia.

    Mila

  8. 2

    mes jau 6 men. ejome i jamaha muzikos mokyklele, labai patiko, nors lankem labai trumpai. Dabar mums 1.7, noretume taip pat isbandyti kazka naujo

    Mila

  9. 1

    DĖMESIO MAMYTĖS IR TĖVELIAI!
    Muzikos užsiėmimai mažiesiems (iki 2 m.)
    Dienos centro “Boružėlės“ saviraiškos mokyklėlėje RENKAMA mažųjų vaikučių (iki 2 metukų) grupė MUZIKOS užsiėmimams! Užsiėmimus ves muzikos terapijos specialistė Irena Vaitkevičienė, turinti didelę darbo su vaikučiais patirtį.
    Mažųjų mokyklėlėje laukia linksmos muzikinės pamokėlės, kuriose jie išgirs daug naujų garsų, susipažins ir išmėgins įvairius muzikos instrumentus, išmoks klausytis ir sutelkti dėmesį, pajus šokio ritmą, džiaugsmą, kartu su mamytėmis ar tėveliais žais, šoks ir dainuos.
    Vaikučiai čia smagiai praleis laiką, lavinsis, muzikuos, mamytės ir tėveliai išmoks daug gražių lietuvių liaudies dainelių ir žaidimų, vaikučių žaidinimų ir sūpavimų, atsipalaiduos, susitiks ir maloniai pabendraus su kitais tėveliais.
    Užsiėmimai vyks šeštadieniais nuo 12:30 val. ir truks apie 30 min.
    Vieno užsiėmimo kaina tik 12 Lt. Mokant už 4 užsiėmimus iš anksto – 45 Lt.
    Maloniai kviečiame registruotis telefonu: 8-678-02431 arba 8-678-02531
    Dienos centras „Boružėlės“, Kalvarijų g. 255, Vilnius (tarp Baltupių ir Jeruzalės raj.)
    www.boruzeles.lt

    Muzikos užsiėmimai teigiamai veikia vaikučių sveikatą ir skatina visapusišką jų vystymąsi ir raidą!!!

    Anonimas

  10. 1

    Mes ejome Vilniuje i Strazdaneles. Mums tai labai patiko. Pradejom lankyti nuo 1,7m. 1 karta per savaite po 1,5val. - 30min. muzika, 30min. daile ir 30min. sportas. Issikraudavo vaikas, ismoko daug daineliu, su vaikais bendraut, piesti ir dar daug daug visokio gerio :)
    Daugiau galite pasiskaityti www.strazdaneles.lt

    Zui