• 10ats.

Atsakymai

  1. 3

    Priežastis dėl ko guldo į ligoninę, tai skysčių nepakankamumas. Ligoninėje pastato lašelinę. O girdo tuos pačius vaistus, tik dar jei liga jau toliau pažengusi - duoda antibiotikų. Jei namie girdysi daug vandens, elektrolitų tirpalą (vaistinėj nusipirk), tada gali ir namie gydyti. Tik jei vaiko būsena kels kokių įtarimų - ramiau ligoninėj. Daktarai vizituoja apžiūri, sesutės dažnai užeina, klausia, kaip vaikas laikosi. Stebi būklę..

    Jorkaile

  2. 2

    smecta, ir daug gerti skysciu, jei nepadeda reikia vaziuot pas gyd

    vestina

  3. 2

    As apsiejau be ligonines. Savijauta labai ziauri, vemi, viduriuoji, temperatura sukyla, stiprus pilvo skausmai.
    Daug geriau skysciu, smectos, o veliau paracetamolio. Per kelias dienas issikapsciau. Labai padejo smecta.

    Linute39

  4. 2

    Jei tik pati pradžia ir įtari Roto virusą(vemia,vidurioja),reikia duoti daug skysčių,(kmynų arbatėlės,razinų nuoviro,"smectos") ir aišku savaime kad sustiprinti higieną,nors ir esi tvarkingas,tačiau tuo laikotarpiu ypatingai žiūrėti rankų,vaiko žaislų švarą.Jei viskas laikų,lygoninės galima išvengti.

    Vanda

  5. 2

    vieniems reikia i ligonine,kitiems neprireikia,tai priklauso nuo ligos intensyvumo.

    Sagute

  6. 2

    jei vaikui tai visko gali buti kad ir ligonines prireikti,o gal ir ne.
    tai baisi liga,bet labai padeda smecta,anglies tabletes.nuo vemimo domstad ir labai labai daug gerti skysciu,ypac mineralinis gerai

    genutester

  7. 2

    na sakoma,kadnuo sios bedos labai padeda smecta..bet manau,be ligonines neapseisite>>:

    Anonimas

  8. 1

    Jei organizmas buna nusekes, butina ligonine, nes vaikas dazniausiai neisgeria tiek skyscium, kiek reikia. Mes, suaugusieji, suvokiam,kad jei reikia gerti, tai per prievarta geriama, o vaikui, juk to neisaiskinsi.O ligonineje laseline pastatys ir vaikiukas atsigaus, be pasalinio poveikio, kitiems organiukams nepakenks ir pan.

    juratele

  9. 1

    kiek esu girdejusi reikia naudoti vaistukus nuo viduriavimo ir tiek..o jei jau nepadeda tada reiketu susirupinti ir nedelsiant keliauti i ligonine,kad viskas neuzsitestu

    ingrandr

  10. 0

    Tik i ligonine.Jokiu budu namuose negalima gyditi

    Anonimas