• 8ats.

    Gal jus turite kokiu minciu, kaip padaryti zuvi is antriniu zaliavu?

    Gal galite patarti, mano dukrai darzelyje reikia padaryti zuvi is antriniu zaliavu (kartono, maiseliu, plasmasiniu buteliu) Niekaip nesumastau, kaip padaryti. Gal jus turite kokiu minciu?:)

    rrr3Parengiamoji mokyklaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Pasitelk fantazija iš butelio galima išpjauti žuvi žvynus padaryt iš maišelio .

    mamyciuke

  2. 3

    Plastikinį butelį apklijuok šlapiomis, pamirkytomis vandenyje ir klijuose servetėlėm. Nupiešk akis. Pelekus iš bet kokio kartono padaryk. Dar ir nuspalvinti ją galite. O galima ne servetėlėm, o laikraščiu apklijuoti..

    Jorkaile

  3. 1

    Is plastikinio butelio zuvi galima padaryti. Buteli reik apklijuoti popieriumi. Pelekus is tokiu apvaliu blizguciu galima padaryti. (blizguciai tie, kur dazniausiai rubai issiuvineti jais buna)

    Imbiere

  4. 1

    Didelis aciu uz tokias saunias idejas:)

    rrr3

  5. 1

    paimi nuo mesos pakuotes dvi, iskerpi pleksnes formos, priklijuoji zirniu arba pupeliu, bus zvyneliai, o aki is kokio nors blizgucio padaryk.

    juratele

  6. 1

    na is plastmasinio butelio tai imanoma padaryti..prakarpyk buteli..is po pieriaus ikisk peliakus kibo ir padaryk galva..cia pasitelk fantazija..

    ingrandr

  7. 1

    Pati paprasciausia ideja butu is maiselio,kuris dar nesuplyses:
    1. pakreipusi keturkampi maiseli sonu,kad gautusi trikampiskai, ji priputi ir uzrisi,palikdama "uodega" - tai bus zuvies uodega; galima pries pripuciant i vidu prideti gana daug,bet kad dar galetu judeti-barsketi plesyto arprikarpyto popieriaus (kartono, zurnalu,laikrasciu,t.t.) - bus lyg zuvis plaukdama (barskinant) keicia savo spalva...
    2. paimi markeri ar kt. ant plastmases rasanti,bet nenusitrinanti rasikli,gali ir korektoriu, tuomet pripiesi akis, zvynus, burna, skruostus;
    3. pelekus norimos formos padarai is popieriaus (spalvoto zurnalo, pieno pakuotes ar dar ko) ir priklijuoji pvz. super glue ar moment klijais.
    Baigta.

    Lygiai galima ir is tiesiog pieno pakuotes - tetra pako - padaryti grazia zuvyte ;)
    nepatingekit ir viskas pasiseks :)

    sekmes kuryboje!!1

    witute

  8. 1

    atsiseskit su dukryte pasitelkit fantazija ir gausis puikiai , vaikams fantazijos tikiuose darbeliuose tikrai netruksta

    Mazute