• 20ats.

    Mažylio gimdymo namai Kaune, ką apie juos manote?

    Ar kuri nors ten gimdete??
    Man gimdymas kita men. pabaigoj ir ruosiuos ten gimdyti, idomu butu suzinoti jusu nuomone.

    sandristaGimdymo namaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Gimdziau ten pries menesi. Jokiu nusiskundimu tikrai neturiu. Prieziura tikrai gera. Netgi po gimdymo paklause kurios palatos noreciau vienvietes ar dvivietes :) be to puse daiktu nereikejo kuriuos veziausi. drabuzelius vaikiukui dave tik aisku savus irgi turejau parsivezimui , paluciu taip pat dave ir vaikui ir paciai. kasdien keicia naktinukus. duoda taip pat ir chalata. Jei gimdysiu antra karta tai tikrai tik ten :)

    Netootia

  2. 2

    mano broliene ten gimde abudu savo sunelius. viena pries 5 metus, kita pries 8 menesius. abu kartus viskas buvo gerai, liko labai patenkinta ir prieziura ir gydytojais. as taip pat vaziuosiu ten gimdyti balandzio gale :)
    beja - ji su niekuo ten nesitare ir niekam jokiu tarifu nemokejo. gimdymus prieme tuo metu budejes gydytojas (sutapimas, kad abu sykius tas pats :)). zodziu - viskas ten yra ok. o nelaimiu ir bedu visur ir visada pasitaiko, nuo sito niekas nera apdraustas ...

    Meskeriotoja

  3. 2

    visokiu zmoniu pasitaiko ir del vieno zmogaus klaidos negalima priskirti tos klaidos visiems gimdymo namams. Kad mazylis priklauso antrai ligoninej tai taip bet del to niekas nekinta. Visur buna pasitaiko ivairiausiu nutikimu. ir antroj ligoninej yra nutike zymiai daugiau nekokiu nutikimu. taip kad cia buna visaip.

    Netootia

  4. 2

    isvaziavo drauge nubegus vandenim y mazyli gimdyti, ten jai patikrinus pasake kad cia dar ne vandenys ir issiunte atgal namo...gryzo namo po kokios val paskambina is primamojo ir liepe grysti nes jie tipo apsiriko ir jai laikas gimdyti....gryzo pagimde atgulejo isvaziavo namo, po savaites pradejo jai kristi gabalai kraujingi, nuvare y ligonine pasirodo blogai po gimdymo isvale placenta ir panasiai, jai viskas put pradejo per ta savaite ir gavosi infekcija...tai va tie garsieji mazylio namai netokie ir tobuli...beto pasiskaitykit jie priklauso antrai klinikinei ligoninei....ir apie ja maziau nusiskundimu nei apie tuos tipo privacius

    Agniukas

  5. 2

    na kreipiausi tada kai vandenys nubego. greituke nuveze i Mazyli o ten priimamajam mane apziurejo pasake kad nubego vandenys ir tikrai gimdau. iskarto sake issinert is drabuziu ir net neklause ar savo turiu aprenge ligonines naktinukais ir chalatuku. Su tais drabuzeliais buvau visa laika tik po pat gimdymo iskarto pakeite. kadangi gimdziau su epiduru tai uz ji reikejo susimoket ir vyras dar dakratei dave siek tiek pinigeliu. Bet kiek zinau jei nori gimdyti pas konkrecia daktare ir jei atvaziuoji gimdyt ne jos darbo metu tai reikia sumoketi uz jos iskvietima ir darbo valandas. jei vaziuosi dar pries gimdant tai ten kainininkas yra. As pati siaip vaziavau nesiregistravus ir is esmes man gimdymas buvo nemokamas neskaitant nuskausminamuju.

    Netootia

  6. 2

    tu pasiimsi savo, bet jie uzdes savo :) nes sake ju drabuziai sterilizuoti, ta prasme virinti.. savo leis uzdet tada kai isvaziuosit namo..

    kristale

  7. 2

    Nu as nesuprantu,jei uzsimeni aijku sakyk,juk cia diskusijos vyksta,ivairios nuomones..

    sandrista

  8. 2

    tai papasakok agne :) as gimdziau lapkricio men 2008m :) jokiu nusiskundimu, tik palata nekokia papuole, bet seip viskas begalo gerai, as ir jei antra gimdyciau tai tik ten :) gimdyklos labai jaukios, prieziura nerealiai gera.. jokiu nusiskundimu :)

    kristale

  9. 2

    galeciau jum papasakoti kas nutiko draugei lapkricio men bet gal geriau npasakosiu...netokie jie ir geri

    Agniukas

  10. 2

    Gimdziau ten pries puse metu,beto ir i apziuras ten ejau,labai gerai priziurejo nestumo metu,ir kas susije su gimdymo nieko blogo pasakyti negaliu:)aisku buvo visokiu akuseriu per tas tris dienas,bet nuo ju niekas nepriklauso :)

    Doviliuke