• 6ats.

    Alerginė reakcija ant pilvo po gimdymo, kaip ja gydyti?

    Gimdziau pries 5 dienas. Labai pradejo niezeti pilvo oda, ten kur strijos. Labai issidraskiau ir dabar oda atrodo kaip raupsuota. Raudonais guzeliais isberta. Stengiuosi nekasyti, tepuosi aliejais, bet jau 3 diena jokio rezultato, tik niezulys. Galvoju, kad cia nuo sintetinio korseto galejo sureguoti (jau nesidedu jo). Pas daktara nera kaip nueiti su 5 dienu naujagimiu. Gal patarsite ka nors?

    JurgelaSavijauta po gimdymoĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Man buvo alergija, nuo pleistro, kai lašelinę statė. Tai jau ligoninėje pradėjo tepti alerginiu tepalu, o išleidžiant išrašė receptą tabletėms nuo alergijos. Nenorėjau gerti 9buvo parašytam kad nerekomenduojama maitinančioms ir pan.) bet gydytoja užtikrino, kad vaikučiui per pieną nepakenks. Siūlau nueiti į vaistinę ir nusipirkti pradžioje tepaliuką, o jei nepadės geriamą vaistuką, tik ne patį stipriausią. Paskaitykit jo aprašą www.vaistai.lt ar vaistinėje, kad nebūtų griežtai uždraustas naudoti mamytei.

    Augry

  2. 2

    apsilankyk vaistinej tikrai pasiulis koki tepaliuka.tik stenkis nekasyt poto nusikasysi ,gali net randai likti

    viktorijaz

  3. 2

    bandyk nekasyti ir tepti tepaliuku kuri isigijai,gal praeis.

    daina

  4. 2

    na man buvo panasi situacija..as taip pat buvau nudraskiusi pilva..ir atrode labai negraziai..tiesiog stengiausi daugiau nebekasyti,valdyti ta niezuli..tai man praejo po kurio laiko..

    ingrandr

  5. 1

    eiti pas daktara israsis tepalo man taip buvo

    kazenka

  6. 1

    man buvo toks niezulys pries pabaiga tai irgi atrodziau nekaip:(bet stengiausiu nekasyti,o be to zinau kad yra tepaliuku kurie malsina niezuli,tai gal isbandyk arba pasikonsultuok su vaistininke:)

    iirina